Det rullar

Hua vad veckan gick fort! Jag har kommit igång med träningen igen efter sjukdom, träffat tjejerna på nachos och öl och jobbat för fullt! Igår kväll tog jag bussen till R i Uddevalla. Idag har vi ätit gofrukost på Snäckan och strosat på stan. Nu är han på jobbet och jag är hos mamma och ska hjälpa till att packa flyttlådor! De ska flytta till landet och bo i skogen. Mys! 



Vid Snäckan på Gustafsberg i Uddevalla.

En grubblares ord

Livets alla svåra val... Och allt som förändras med tiden. Alla grubblerier och tankar om framtiden. Vilken väg ska jag välja? Ska jag fortätta att satsa på det som mitt hjärta brinner för, eller ska jag vara realistisk och hålla mig till ramarna? Fuck ramarna. Vad hände med att gå utanför komfortzonen och  bestämma över sitt eget liv? Finns lågan i hjärtat kvar för mina framtidsmål? Eller har de också förändrats? 

Ni hör ju min förvirring. Men en sak lovar jag mig själv och det är att jag är min egen chef. Jag har huvudrollen i mitt liv och jag gör vad jag vill med mitt liv. Det är endast jag som lever det och ingen annan. 


Ur arkivet:


Detta fantastiska minne är från i somras när jag och Emelie tog med min lillstyvbror Simon till en sjukt fin badvik på västkusten. Tror jag låg i vattnet mer än jag låg på land och solade, så varm som den dagen var! Underbart.

Utgång



Gårkvällen: god mat, gott dricka och gott sällskap!
Idag: bakis.

Gemenskap

Sitter på en lunchrestaurang i Uddevalla och avnjuter en thaibuffé i du-går-upp-fem-kilo-på-en-gång-klass. Ser mig omkring och betraktar de människor runt omkring. På borden bredvid vårt så sitter ett gäng poliser. Vid borden bakom så sitter kriminalvårdgänget och på andra sidan några glada pensionärer. Där är också andra unga par och gymnasieelever. 

Jag ser genast hur alla hejar på alla, hur en polis drar ett gäng dåliga vitsar till pensionärsgubben på andra bordet, hur servitrisen uttalar gästernas namn och även hur man frågar om hur varandras fruar mår. Och det var så himla trevlig stämning. Framsidan och charmen med dessa småstäder är den där goa sammanhållningen hos folk. Och att det är gångavstånd till precis allt i centrum. Jag har insett hur bekvämt det är. Och så galet avstressande.
Men också lugnt. Så lugnt att du ibland börjar klättra på alla väggarna. Det är då du börjar sakna stadspulsen, folkmassorna och att varva ner med musik i lurarna på tunnelbanan efter en lång arbetsdag. Oslo, snart kommer jag tillbaks till dig. Men först så ska jag bli frisk och redo för en ny arbetsvecka!



Fjord






Under helgen som var så åkte jag och R till en jättefin plats med fin fjordutsikt och åt lunch! Jag älskar verkligen havet!

Café Yerba












Uddevalla levererar fasiken! R tog med mig till världens mysigaste café i gammaldagsa anor. Där kunde man läsa böcker om kärlek och höra på fantaskt avslappnande musik. Sjukt skön stämning. 

Fara och flyga






Hej bloggen. Längesen nu. Den senaste tiden så har jag mest farit fram och tillbaks mellan Sverige och Norge. Jobbat, åkt Swebus och umgåtts med nära och kära:) Jag har t.o.m hunnit med motionsrunda med mammas hund. Asmys ju!

Igång igen




Så var veckan igång igen, med jobb och möten! Bilderna ni ser ovan är från helgen, då jag var i svedala hos min kära. Middag hemma hos min mamma och spelkväll hos min vän Emelie och hennes sambo! Görtrevligt änna!

Nu kör jag full fart hel veckan igen och så är det snart helg igen! Jobbet flyter på och allt är gott. Tjolahopp.


På riktigt

Det är först nu som jag vet vad kärlek verkligen handlar om. När alla fodral är betydelselösa, när brister ses som tal att lösa istället för hinder, när man kan blotta sin själ totalt, när man låter sig själv visas i sitt allra mest sårbara läge och samtidigt känner sig hundra procent trygg. Då är kan vi börja snacka kärlek. 
Jag vet nu hur det känns att älska och älskas på riktigt. Jag har aldrig varit såhär säker på något förut. Jag älskar Honom.


Tofsen

Killar, ni alla borde ha tofs! Hur snyggt? 

Barnteater


Vart på barnteater med kidsen på jobbet idag. Kjempegøy!

Bakis

Jösses. Idag har jag varit så bakis så att jag bara har skakat. Jag minns knappt när jag var såhär bakis sist. Det enda jag har gjort idag är att sitta på soffan, powrnapat och ätit. Har varit utanför dörren två gånger idag, men bara för att handla snacks och mat. Är ni som mig när ni är bakis? Måste äta hela tiden... Det är som att kroppen skriker efter fett, haha! 
 
Bjussar på en bild från Grekland i våras. Den enda kvällen vi besökte en nattklubb på hela semestern. Annars så chillade vi och kopplade av hela veckan. Så himla skönt!
 
 

Halloween







Vår vän Anja hade ordnat en grym halloweenfest, med massa trevligt folk! Gott dricka och klackarna i taket blev det också. Jag och Sandra kom på en outfit i sista stund, men blev väl ganska bra ändå? Vi skrämde i alla fall minst tre pensionärspar på gatan när vi gick till festen... Ops.

RSS 2.0