Vinkel



Haha fulaste vinkeln jag vet är nedifrån! Hur som helst så har jag haft en fin start på veckan med jobb och teater. Nu på eftermiddagen så kom Amanda hit från Stockholm! Så galet kul att se henne igen! Den lyckosten ska på Lady Gaga-konsert här i Oslo ikväll, avis!

Snart så blir det träning innan en drink med Amanda och William ikväll. Jag måste ju höra om hur konserten var! Hur mycket glitter och konfetti var det egentligen?

Fin helg








Jag har typ haft världens trevligaste helg! I fredags så vart det middag på Yaya's (världens bästa thairestaurang!) och drinkar med goa kollegor. Igår så tillbringade jag och Sandra dagen på Sandvika storcenter utanför Oslo och shoppade sönder! På kvällen vart det utgång för oss, med Maria och en kollega till mig. Himla trevligt!

Nu ska jag och Sandra snart gå ut och äta nån god "bakismiddag". Så är man redo för en ny vecka sedan!:)

Motivation

Godkväll mina vänner!
Vardagen har varit i full gång hela veckan som har varit full med kurser och olika möten. Mitt jobb är nog mer hektiskt och varierande än vad folk tror. Det är många ramar och principer att förhålla sig till. Men det är bara motiverande för mig! 

Idag så gick jag till Friskis&svettis efter jobbet. Äntligen har jag bytt gym! Nu känns det faktiskt kul att träna igen! Och jag märker verkligen skillnad på mitt humör och hur jag mår när jag är igång med träningen igen. Vi är gjorda för att röra på oss och jag tror att om man är en soffpotatis som aldrig tränar/rör på sig utöver det vardagliga löper större risk för att bli deprimerad, bli sjuk och bli dålig i kroppen som gammal! Träning förebygger faktiskt en hel rad med sjukdomar. I dagens samhälle så behöver alla ett gymkort eller en konditionsrytm för att våra kroppar ska må bra och vara friska.

Så ta hand om er!

 

Hej gymmet


Idag så besökte jag gymmet för första gången på cirka 3 veckor. Och det kändes fruktansvärt. Jag stod och trampade på den där jäkla crosstrainern i en halvtimme, men det kändes som två timmar! Jag blir oerhört uttråkad så jag gläder mig verkligen till att byta till F&S med en massa massa gruppass! Jag blir mer motiverad med en instruktör och det är kul med någon som pushar en!

Ur arkivet:


En fantastisk augustikväll detta året med några utav mina bästa vänner. Vi var på Fisk&Vilt och drack en massa öl och slog klackarna i taket. Jag minns att jag avslutade kvällen med att köpa nattmat på donken men bestämde mig för att dela med mig lite av menyn till en uteliggare som låg och sov i slottsparken på vägen hem...

Tjugotre

Jag hade världens bästa helg och födelsedag i lördags. Det kom massa fina människor med massa fina presenter för att jag fyllde 23! Det gör mig helt varm i hjärtat att jag har så fina människor omkring mig. Jag älskar mina vänner!
Och inte minst frugan. Frugan köpte en cykel till mig! Så nu har jag noll ursäkter till att inte följa med på cykelturer. Min cykel som jag köpte i våras är sönder. Billig skit ni vet. Men frigan, hon har köpt en rejäl en!:)




Härliga höst


En fredagspromenad fick det bli i den värmande kvällssolen!

Energi


Idag så tog jag mig ut på en riktigt härlig promenad! Visst är det underbart med 20 grader i mitten på september? Och ännu mer fantastiskt att jag är så gott som frisk! Jag satte mig på en bänk vid hamnen och solade ansiktet och hälsade på hundar och mysiga promenerande pensionärer i en hel timme! Självklart hade jag med mig hundraåtta meter papper för allt mitt snor men det var det värt! 

På eftermiddagen så mötte jag upp Sandra för att gå till mäklarkontoret och ordna ett papper för vår lägenhet för att sedan sätta oss på en uteservering och mysa! 
Jag har så mycket överskottsenergi efter alla dagar jag har tvingats ligga på soffan så att det är helt sjukt! Kan knappt bärga mig till jag kan börja träna igen!

Det fortsätter

Jaha... så jag gick till min husklinik i måndags. Sänkan var skyhög och jag fick en skitstark antibiotikakur som jag fortfarande går på. Jag är mycket bättre än jag var, kan andas och har ingen feber! Men oj vad jag snyter blod, var och en massa äckligt. Varför tar det aldrig slut? Jag har seriöst gjort slut på typ två pappersrullar om dagen haha! Öronen är på g att bättra sig de också! Hallelulja! 

När alla går i T-shirts och Sabrine åker till kliniken såhär...

Ett rop från sjukstugan

Anledning till frånvaro: feber, halssvullnad och öroninflammation från helvetet. Ni vet när man får krypa ut ur duschen och det bara blixtrar i huvudet. När man bara vill hem till mamma egentligen. Är fortfarande dålig, men jag ser det som ett gott tecken att jag klarar att skriva här idag! Jag jar levt på hallonsaft och danonimo. Barnsligt gott när man är sjuk!





Dramaträff

Ikväll så mötte jag upp ett gäng som jag har dragit ihop för ett dramaprojekt i Oslo. Det är fem sköna killar och jag än så länge. Idag så kom vi fram till att vi kör igång ett kortfilmsprojekt och det ska bli ruskigt kul att utöva det jag brinner mest för på fritiden igen. Klart att jag önskar att leva på det en vacker dag men i nuläget så är det en himla kul hobby! 

Jag är glad över att idén sätts igång, och det är ju apnice att hänga med folk med samma brinnande intressen här i Oslo!

Arkivbild från Cinemantrix (cinemantrix.com) gamla studio i Stockholm.

Rosor


Åh vad jag älskar att ha rosor hemma! Och vad passade inte bättre att komma hem och fina Sara hade köpt rosor till vardagsrummet? Och de var vita! Sara har bott hos oss i en vecka och idag var det hennes sista dag i Oslo. Tråkigt. Men på återseende!




Antirynk

Jag måste bara tipsa er om antirynkkräm från Nivea, Q10+! Jag har använt antirynkkräm till och från i många år för att jag har märkt att jag får babylen hud av det. Jag tror också på att förebygga för en vacker hud (jag känner att jag har lite dubbelmoral då jag tycker att rynkor är vackert, det syns att man har levt!). Men främst så använder jag krämen för att få en slät hud, utan finnar! 

Q10+-krämen renar samtidigt porerna samtidigt som den slätar ut huden, så för mig har den varit jättebra! Alla finnar och plitor har försvunnit sedan jag började använda den på kvällarna i kombination med en BB-creme som underlag på dagarna i stället för en täckande foundation. Det är viktigt att huden får andas!

Lätt bästa!

Ha den äran



Trevlig kväll igår! Jag gick över till Bislett för en födelsedagsfest för min gamla kollega och vän Frida som är i Oslo nu (hon bor i London annars)! Det var hur trevligt som helst och vi avslutade med utgång och obligatorisk nattmat!

Skägg


Är det något jag är riktigt riktigt svag för så är det män med skägg. Helst i kombination med en personlig stil. Länge leve skäggiga män!

Kvällsfikat




Idag så mötte jag upp Sofia för en kvällsfika efter jobbet. Det var hur mysigt som helst att snacka lite skit och dricka kaffe! Vi drog sedan hem till henne, mygod hennes lägenhet är ett jäkla slott! Deras kök var en dröm att kliva in i... Det gav mig många idéer på hur jag själv vill designa min egenköpta lägenhet framåt i tiden. 

Blommor i håret körde jag också på idag. Ni har säkert märkt att jag är frälst i både blomstersättningar och hattar! Jag känner mig inte fulländad utan något på huvudet. 

20's









 
Åh tänk vad fantastiskt det måste ha varit att leva på tjugotalet! Jag fick mersmak på tjugotalet efter att ha sett hur vacker Sara var igår när hon skulle på tjugotalsfest!

Jag skulle i alla fall vilja åka på semester till tjugotalet för en vecka eller två. Jag undrar hur Paris var på den tiden... Människor var så vackra i sina vackra och sexiga utstyrslar. Jag gillar modet. Den sista bilden är ju bara sjukt inspirerande. En arbetande kvinna. Jag köpte mig en flanellskjorta igår.

RSS 2.0