Drömring


Min drömvigselring ser ut i detta stuk! Enkelt, stilrent och såklart i vitt guld då min förlovningsring är i vitt guld! Min förlovningsring är tunn, slät och utan sten. En liten sten som den nederst ringen på bilden, skulle vars alldeles lagom tycker jag! Då vigselringen alltid kommer att sitts på fingret så vill jag inte ha en massa blingbling ifall att man vill "klä ner sig" en dag.

Offentlig amning

Jag snubblade nyss över en statusuppdatering av en kvinna på facebook om att hon var så jäkla trött på att hela tiden få negativa reaktioner när hon laddade upp en bild på sin tutte med bebis. Hon beskrev att detta minsann är naturligt och att barnen också har rätt att äta offentligt. Självklart ska spädbarnen få lov till att ammas. Det är ju det naturligaste som finns. Men visst finns det också de som inte vill ha en tutte upptryckt i fejset på café. 

Jag är riktigt kluven till amningsfrågan. Jag gillar IKEAs idé med amningskrok i restaurangen. Kanske borde alla restauranger införa en amningsdel? Eller  så får väl de som har ont av bröst gå på ställen där barn och barnvagnar inte tillåts. Sedan så hade väl inte jag dragit upp hela tröjan och vädrat min tutte inför precis alla, utan jag kanske hade valt en mer diskret plats och ammat lika diskret om jag var så illa tvungen att amma bebisen just när jag fikade på stan. Jag själv har inte ont av att se ammande mammor när jag äter men det finns många som har det. Och inte hade jag heller velat att hela Starbucks såg mitt bröst. Vad tycker du? Vad tänker du om offentlig amning? Visst borde alla mammor få lov till att ta en amningspaus i lugn och ro på stan? Eller? 

Samtidigt så förstår jag inte riktigt grejen med att fortsätta lägga upp amningsbilden på facebook trots att den blivit borttagen av facebook ett flertal gånger. Vi vet att du ammar ditt barn nu. Och det är naturligt. Lika naturligt som att kissa på toaletten, eller byta tampong när jag har mens. Men inte fan lägger jag upp en toaselfie eller en blodfylld tampong på min tidslinje för det.

Han där


Den här fantastiska mannen. Ja han är fantastisk, amazing. Han är så fantastisk därför att han står ut med mig. Jag är inte världens lättaste person att leva med. Men trots alla mina brister så älskar han mig och leder mig ut ur varje mörka tunnel. Jag hade aldrig stått ut med att vara min sambo i en vecka ens. Men han där. Han överväldigar mig bara med en massa kärlek. Han är min blivande make. Men han är också min bästa vän. Min själsfrände och den person som jag skrattar mest med.

Skogens ro

Igår kväll spenderade jag, mamma och syrran tid tillsammans! Det var så himla längesedan bara vi tre umgicks tillsammans. Vi beställde pizza och hade skräckfilmskväll! En standard för vår familj! Vi älskar skräck och jag är nästan uppvuxen på skräckfilmer höll jag på att säga!

Vi körde sleepover och det var så mysigt att vakna upp hos mamma i skogen! Ni vet när närmsta grannen är hästarna i hagen, eller hjorten i trädgården. Man känner sig lite isolerad från civilisationen och det kan vara så sjukt skönt! Jag tog mig en långpromenad med hunden genom trollskog, blåbärsris och snår och kunde verkligen andas med träden.
Jag vill själv bo på landet i framtiden (helst vid havet) och jag har sådan tur att min sambo vill samma sak eftersom att vi båda älskar naturen!


Shopping

Efter en kaotisk helg i skogen och med Ullaredsshopping så har jag kommit hem och sorterat upp diverse plagg, inredning och prylar. Vi hann även med ett stopp på Nelly.com-outleten i Borås i samma veva också! Hittade bl.a en långklänning to die for så jag blev riktigt nöjd! För att inte glömma Scorett-outleten också... Hähä.

Vi campade mitt ute i ingenstans i något som heter Jälluntofta. Där hade vi hyrt en stuga och satt och mös på lördagskvällen. Skogen ger mig ett sådant lugn!









Älskar denna lampa By Rydéns!


Vin&fix



Lite vinkväll hos fina Emelie ikväll. Hon har nyss flyttat till nytt radhus så jag har hjälpt henne med att fixa lite inredning idag! Superkul verkligen. Och fint blir det! Imorgon är det uppstigning (jag slaggar här) nollfemnollnoll då vi hämtar upp Sandra och Cassi och drar till Ullared! Där har vi hyrt en stuga. Det kommer att vara vi och foppatofflekärringarna. Mysigt ändå hihi!

Natti.

Smått



Liten present till en ledsen vän. Geléhallon att tröstäta, doftljus att tröstdofta och en sten att glädas åt med minnet av mig haha;) 

#hårprobs




Tänk om håret alltid kunde ligga såhär, från att man vaknar till att man kryper till kojs.

#tjejmedhårproblem

Datum bokat

Åh nu känns det verkligen på riktigt! Igår så spikade vi och bokade ett datum för vår vigsel! Jag är så oerhört uppspelt och världens lyckligaste tjej! Om ett år är jag gift. Kan ni tänka er? Vi kommer att ha ett kyrkligt bröllop. Jag har alltid sagt att jag ska gifta mig borgligt, men eftersom att R gärna vill gifta sig i kyrkan så gav jag med mig. Det är ju trots allt väldigt fint, en tradition och dessutom så är R konfirmerad i kyrkan vi valt. Jag tror att det blir kanon!

Nästa steg blir till att ordna en prima festlokal! 



Galant



Hej och hå vad det går! Nu mår jag ska ni veta. Jag har varit lite nere och off under en period men nu är jag på banan igen! Gladare än någonsin! Träningen går galant, jag håller kosten och jobbet flyter som smör! Jag kan inte klaga. Vet ni vad? Jag älskar mitt lilla liv!

Halden

Igår så tog vi en spontantur över norska gränsen till Halden och Fredrikstens festning. Hur mysigt som helst!




Naglar

Igår så mötte jag upp Emelie, Sandra och Cassndra för en lunch på Strandgatan. Damn vilken räksallad de har där! Vi satt och tjatade i två timmar. Det var så himla mysigt att träff tjejerna!

Efter så gick jag och Emelie spontant till Nails for you i Trollhättan och gjorde våra naglar! De är jätteduktiga, och till rimliga priser också! Jag förstärkte och byggde på min egen nagel med akryl och gelé till lite över 600 kronor bara! Och de är skitduktiga!



Happ happ

Då går man på jobbstart när alla andra går på semester imorgon. Men mig gör det inget för jag har haft två fantastiska veckor med massor av sol och bad! 
En bra helg har jag också haft. I fredags blev det vin, tjat och utgång med tjejor. Igår så blev det sol, bad och grill hos mina svärföräldrar. Idag så badade vi och grillade med lilla I. Jag har badat in princip varje dag efter Grekland. Man får passa på när det faktiskt är 22 grader i havet!





Body tender


Åh jag köpte denna underbara doft från Burberry och den har blivit min nya favorit! Den är så jäkla fräsch och en gnutta söt utan att bli alltför rosaflickig! Mumsfilibabba.

RSS 2.0