Hos mamma


Just nu så sitter jag hemma hos mamma på landet och fikar. Syrran har bakat snickerskakor, så himla gott! Idag så har jag också shoppat som en idiot, trots att jag lovat mig själv att hålla tillbaka lite. Men det är svårt när det är rea. 
Hoppas att ni har haft en fin söndag!

God fortsättning!

God fortsättning på er, jag hoppas att ni hade en lika fridfull jul med nära och kära som jag hade! Vi var hemma hos min mamma och myste med massa mat och julklappsleken. Alltid lika trevligt! 


Den obligatoriska julsnapen;)

Igår var vi hos mina svärföräldrar och åt ännu mer mat! Jag tror att den här julen vinner med hästlängder när det gäller matintag under min livstid.


Julnedgång

Jag fick en kalasbra julklapp denna julafton! Jag ställde mig på vågen och vägde 1,5 kg mindre än jag gjorde för cirka tio dagar sedan! Trots all choklad som jag tryckt i mig på sistone... Fantastiskt! Jag tror att min nyckel är att bara släppa allt. Sedan jag släppte all hets och vikthysteri, slutade få ångest för att jag missade ett träningspass och bara accepterade mig själv som jag är så har det gått mycket lättare att minska i vikt. Det blir varken ett måste eller ett stressmoment, inget tävlande mot mig själv och heller inga bestraffningar. I stället så blir det harmoniskt, och jag tränar i stället när jag känner för det. Jag äter vanlig mat och rör på mig varje dag i form av att jag promenerar och går mycket varje dag från början, och så lägger jag till/byter ut till gymmet när jag har lust.
 
Jag mår också mycket bättre psykiskt nu än jag gjort innan, och det hjälper också. Man måste må bra i själen för att kroppen ska fungera som den ska. Stressar man mycket och mår dåligt så stannar kroppens funktioner upp totalt. Så se till att må bra i dig själv först! Det ärdet viktigaste av allt.
 

Redo för julledigt


Väskan är färdigpackad. Jag ska gå och lägga mig för att kliva upp och jobba sista passet för året imorgon. Det ska bli så skönt att komma hem till mitt hjärta. Hela 13 dagar får jag med nära och kära. Lyx.

Helgens synd

Jag har syndat. Jag kommer att ha dålig karma för typ resten av mitt liv. Jag har gått emot mig själv och mina egna värderingar. Jag köpte en mössa som var så jävla snygg. Och insåg sedan att det fanns en tofs i äkta päls på den. Ska jag bränna upp mössan, eller är det för sent för karman? Jag har ju redan givit pengar för den. Och använt den. 

Lördag




Vakna, frukost med min älskade, nyhetsmorgon och kaffe. Nu ska vi ut på stan och göra några ärenden innan vi ska åka och fira minijul. Tjolahopp lördag.

Flytigt


Det har varit en bra dag idag. Jag startade dagen lite trögt genom att försova mig bara. Vaknade liksom när jag egentligen skulle varit påväg till t-banan. Men rask som jag är (när det väl gäller) så kom jag lyckligtvis bara fem minuter för sent. Tur att inga barn hade hunnit komma. Snacka om att pusta ut!

Nu på kvällen så har jag och Sandra gått och shoppat innan vi mötte upp Julia för middag på Egon. Där satt vi och skvallrade och umgicks hela kvällen. Mys!

Önskelista

Vad jag önskar mig till jul:

- Tid med nära och kära
- Matfrossa
- God stämning
- Lugn och ro

Ärligt talat så är det det enda jag behöver. I vår familj så skippar vi julklapparna för andra året i rad (man byter ju bara pengar?). Det enda vi kör är julklappsleken där alla bidrar med endast en klapp var för en hundring, som en kul grej. Det är så oerhört skönt att alla kommit överens om det och att vi värderar tid och umgänge med varandra framför värdelösa prylar. I och för sig så är vi inga små barn kvar i vår familj, annars är det ju självklart glädjefyllt och önskvärt med klappar för de små. Jag minns att det var när tomten kom med säcken som var magin med jul när jag var barn.

Jag föredrar att spara julklappspengarna till en upplevelse i stället. Jag och min pojkvän har kommit överens om att vi heller inte ska byta klappar, utan i stället boka ett fint hotell och lyxa ihjäl oss på nyår. Hur värt?


Alive

Tro det eller ej! Jag lever fortfarande även om det var på gränsen där ett tag... Åkte på en jäkla runda men tack och lov för antibiotika! Bihåleinflammation är tydligen inte att leka med. Jag ska jobba min första hela dag på sjukt länge imorgon, spännande.


Sjukhelg









Jag har haft en myshelg, R har tagit hand om mig som har både varit magsjuk, haft feber och oerhörd tandvärk. Jag försökte mig på holmenkollenpromenad och middag ute på Hard rock café. Gick hem och deckade på soffan efter. Idag har jag varit hos akut tandläkare med mina onda visdomständer. Om jag längtar efter julledighet? JA TACK!

Magsjuk



Igår så kaffe och quizhängde vi på Bagel&Juice. Fick dra hem tidigare p.g.a feber. Åkte även på magsjuka inatt. Jag orkar inte igen! Jag antar att det är såhär som livet som dagisfröken är. Hua. 

Vinter

Vintern är på g i Oslo. Mer snö utlovas och kallt är det också. Låt oss burra in oss och gå i ide fram till maj nångång. #norden


Helgsummering






Jag var hos Felicia på adventslunch i söndags. Det är alltid så mysigt att träffa sin äldsta barndomsvän och umgås! Jag bara älskar hennes och hennes sambos fina hus! 




I helgen så tog min kära pojkvän med mig på en jättegod restaurang. Han är expert på att både skämma bort mig och ta med mig på fina ställen! Han är den romantiska gentlemannen som uppenbarar sig i alla romantiska filmer! Hur som helst så åt jag världens godaste fläsknoisette med gratäng och kantarell och bearnaisesås! Det blev en riktig explosion i munnen tillsammans med husets röda. Kvarterskrogen heter stället i Uddevalla. Lägg det på minnet! Att den lilla stan har så bra mat och barutbud är ju faktiskt ganska otroligt.

RSS 2.0