Instagram

Jag är mycket mer närvarande på Instagram... 

Följ mig - @sabrinejohansson 



Snålmorsan?

Fasiken vad jag älskar begagnat. Jag älskar att fynda billiga begagnade saker. Det känns så himla bra och miljövänligt varje gång samtidigt som man faktiskt tjänar sjuka summor på det. Idag sparade jag flera hundra på ett nästan oanvänt jättefint babygym som jag ändå har spanat på i butik. Fick med en supersöt pälsmössa (självklart fusk) till skrutten bara sådär. Saken är att varje sak jag har fyndat på diverse köp/sälj-sidor har varit i riktigt bra skick. På lördag åker vi och tittar på ett skötbord hemma hos en kvinna.

Och just babysaker använder man ju bara en viss tid. Det låter som att jag kommer att bli värsta snålmorsan, men jag blir lite glad varje gång. Jag har handlat mycket i butik också, men på sistone har det blivit lite av en hobby att sitta på blocket och bloppisar haha!


Burr

Det är kallt och burrigt i hela huset och jag har burrat ner mig i soffan efter en morgon på sjukhuset och fix med försäkringskassan. Alla mina värden ligger på topp så bättre kunde det ju inte gå. Jag är stolt över mig själv. Från att ha skyhöga blodsockervärden (är ju diabetiker) till att nå helt normala värden på mindre än ett halvår. Det är inte illa måste jag säga. T.o.m läkarna blev positivt överraskade från början över hur fort det gick. Och vet ni vad min hemlighet är? Jag åt LCHF i två månader. Och till det här med försäkringskassan... Vad mycket det är att tänka på när man ska gå på mammaledighet! Jag tycker att det är en hel djungel att lära känna. Men efter dagens samtal så klarnade det lite i alla fall. Resten av dagen ska jag VILA, gå igenom porslin som vi ska skänka bort innan flytten... ...och så ännu mer vila!




Frost

.


Akut

Jag hade en fin och lugn helg. Endast gått långs promenader och haft dejt med mannen. Avslutade gårkvällen med akuten (fr.o.m imorgon är jag så långt gången att jag tillhör jag förlossningen om något skulle hända) efter att man trott att jag börjat läcka fostervatten. Så fresh. Nu är jag sjukskriven i en vecka och har blivit ordinerad vila. Så den här veckan ska jag verkligen ladda upp med energi att orka. Jag är helt färdig om jag ska vara ärlig. På alla sätt. Magen spänner och krampar. Men det är okej att vara slut. Det är okej att vila. Bebis mådde bra och hade massor med vatten i magen (man gjorde ALLA undersökningar och prover som gick på mig). Det är det viktigaste. Hen sparkar och är glad som vanligt. Tack och lov. Hen får inte komma ut riktigt än.


Gårdagens

Igår hade jag och Rickard dejt på stället vi åt mycket på i början när vi träffades. Det var så himla mysigt att sitta där och äta en köttbit, prata och lyssna på julmusik! (Haha notera att Rickard instagrammar en bild medan jag fotar honom... Det ser så socialt ut!)


Magiskt

Gårdagens milsrunda. Jag älskar att vistas i naturen. Tänk att ha ett hus med den vackra utsikten av gran?


Spark!

Idag, från absolut ingenstans, så började bebis att sparka riktigt vilt och mycket kraftigare än innan. Tidigare så har jag kunnat känna de små pyttebuffarna ett par enstaka gånger med handen men ikväll fick både Rickard och jag känna på några riktiga sparkar utanpå magen! Denna häftiga känsla kommer jag att leva på så himla länge! Jag är nu inne i vecka 22 och för första gången så känner jag mig alldeles jättegravid. Det har börjat spänna ordentligt och skrutten gör sig påmind varje dag. Det får mig att inse gång på gång hur fantastiskt livet och kroppen är egentligen. Jag var tvungen att ta en magselfie på jobbet idag! Jag har gått över till the dark side, nu ingår jag nog i maffialigan som bombar sociala medier med jobbiga magbilder haha.


RSS 2.0