Viktväktarna

Nu har jag tagit steget. Jag har gått med i Viktväktarna. Jag har inte varit så mycket för det innan, men efter att ha hört fantastiska historier av människor jag känner (däribland min mamma) så bestämde jag mig! Jag behöver dessutom en ny hobby. Så varför inte snöa in sig totalt i receptdjungeln och bli en rackare på att laga fantastiskt god och sund mat? Och vet ni vad det bästa är? Att jag kan äta vad jag vill så länge jag håller mig till propoints som man räknar!

Läs mer på viktvaktarna.se!


Ajaj

Ett tips! Släng aldrig igen dörrar när du är förbannad! Såhär gick det för mig! 





Bittra ord

Hjärtklappning. Kippa efter luft. Klump i halsen. Kallsvettningar. Kräkningar. Ångest. Migrän. Så har min vardag sett ut på sistone. Just nu så är jag oerhört opepp på livet. Jag förstår inte det roliga med livet och jag är så himla trött på att andas. Min fantastiska sambo är min hjälte. Utan honom och min underbara mamma som alltid är ett stort stöd, så vet jag inte hur jag skulle ha överlevt den här veckan. Som ni vet så lever jag både med ångestattacker och depression, och just nu så är det en dålig period. Men det blir säkert snart bättre. Det blir deg väl alltid. Tills det blir sämre igen.

Mvh. Bitterf*ttan


Kräftor och vin



Igår så kom Amanda och Maria över för räkor, kräftor och vin! Vi hade supermysigt och satt hemma och tjatade hela kvällen:) Till dessert blev det citronfromage med riven mjölkchoklad och skogsbär! Yummie.

Idag så har jag hängt hos mamma och solat. Jag tog ett kvällsdopp i sjön med hunden också, så himla härligt för själen! 

Kräftis

Åh, jag hoppas att ni är lika glada att ta helg som jag är! Jag slutade tidigt från jobbet idag. Det är alltid förbaskat skönt med tidiga fredagar! Jobbet går förresten stadigare och stadigare.

Rickard är i Östersund över helgen (han ska springa lopp i bydalsfjällen) och jag tar en helg med tjejerna! Jag och Maria har laddat upp för en liten kräftis imorgon kväll! Det ska bli otroligt mysigt att bjuda över några vänner och dricka vin till skaldjuren hemma hos mig!

Bjussar på denna bild från förra helgen...

Hej

Jag lever. Jag har bara levt i en bubbla och gått i ett vakum i två veckor. Men nu så har jag gått ur min bubbla. Hej världen.

Ord från nya fröken


Sitter på mitt nya jobb och har lite rast. Jag gör min första vecka på nya förskolan och det är jättemycket nytt att sätta sig in i. Jag varvar kaffesvep med att plugga in läroplanen, skriva föräldrabrev och ha nya barn på inskolning. Men vi är ett superteam på jobbet så det går bra trots allt! Det är väldigt spännande och kul att jobba med små fantastiska individer! Det är nyttigt med nya utmaningar och jag känner att här kommer jag att trivas!

Onda cirkeln


Höstens mål: att bli kompis med mig själv igen! 
Sedan jag gick in i väggen för två år sedan så är jag otroligt stresskänslig. Jag gråter gärna för ingenting och jag tar mig mer än gärna lite vatten över huvudet. För att vara alla andra till lags! Men jag glömmer ofta bort mig själv. Jag älskar att göra andra människor glada och så länge de är nöjda så är jag nöjd. Så brukar det i alla fall låta. Men när jag gör andra människor nöjda utan att tänka på mig själv så är det jag som till slut ger mig själv en käftsmäll. För vem tackar mig sedan när jag inte klarar att ta mig upp ur sängen på morgonen för att jag bränner ut mig själv?

Nej vet ni, nu måste jag vända detta! Jag måste börja göra saker mer för mig själv. Och främst så måste jag jobba på att vara snällare mot mig själv. Just nu är jag i en downperiod då jag gärna skadar mig själv psykiskt. Tankarna snurrar och det förflutna knackar på dörren. Då hamnar jag lätt i gamla banor och nedvärderar mig själv, och vips så är jag i den onda cirkeln.

Någon som känner igen sig?




På sistone...


En glad Sabrine innan tjejmiddag i Trollhättan i torsdags. 

Igår var jag och gjorde nya naglar på Orchid här i Udddrvalla. Jag blev skitnöjd och tycker att formen på naglarna blev mycket bättre den här gången.

På kvällen igår så mötte vi upp I och H för middag på Varvet. Vi tog oss lite vin och slutade på en Adam Tenstakonsert där vi var högt över medelåldern i publiken haha!

Idag drog jag och Rickard till Herrestadsfjället och gick en härlig långrunda i skogen! Vilda blåbär och lingon till mellanmål satt inte fel till utsikten över sjön!






RSS 2.0