Pmsutbrott deluxe

En sån jävla dag. Allt går åt skogen. Och inte heller har jag sovit inatt heller. Jag har precis kommit hem. Och jag har miljoner saker till att göra. Jag ska knåpa ihop ett jävla bra personligt brev. Jag hade nämligen tänkt bli högskolestudent. Och söker man in på reell kompetens så måste man ha något bra att komma med. 
    Samtidigt så väntar diskberget på mig. Och jag har kopierat upp alla gamla anställningsbevis utom mitt nuvarande. Hur fan kunde jag glömma det? Nu måste jag tillbaks till biblan imorgon igen. För vem har en kopiator hemma i dagens Sverige? Allt sker ju digitalt. Nej inte om du ska bevisa din arbetserfarenhet inför systemet. 

Nej nu får jag sluta vara bitter! Jag får snöra på mig skorna och motionera så att jag mår bra igen. Hur ska jag annars klara av att vara student? Om jag blir student. Student på distans. Och jobba heltid. Hähä...


Klänningshets

Så vart man där. Superstressad inför bröllopet. Allt måste vara perfekt och pressen över att allt måste klaffa precis. Så var det det där med klänningen också. En billig internetkopia hemskickad. Den var för trång. Sydd i Kina efter kinesiska pyttestorlekar. Men det kanske skulle kunna gå ändå. Om jag bantar hårt i fyra månader så kanske jag kommer i den. Det är ju ändå snörning i ryggen, och man kanske skulle kunna få den lite utsydd också? Ähh vadfan! Idag sket jag i det. Jag har lagt ut den jävla klänningen (som för övrigt är jättevacker) på försäljning. Mamma och syrran kom hem för att ta mina mått och så måttbeställde jag en skräddarsydd klänning efter bara mig i stället. Till dubbelt pris. Men det kommer att vara så värt. Och den nya klänningen är  DUBBELT så vacker, och dess utom dubbelt så sparkly! Jag längtar så att jag dör till mitt bröllop... Att få vara en riktig prinsessa för en dag. Vid sidan av mannen i mitt liv. 


Tärnkväll

God kväl!
Jag hoppas att ni har haft en trevlig påsk! Jag och Rickard tillbringade påskaftonen hos både hans föräldrar och mina. Massa god mat, skratt, fifa och godis. Det ska bli skönt att äta hälsosammare igen! Jag förstår inte att det ska vara så svårt att inte falla ner i godisträsket så fort det är högtid... 
 
Igår kväll kom mina fyra tärnor över! Vi satt och planerade vad de ska ha för klänningar och annat som hör till. Midnattsblå/Royal blue bev den slutgiltiga färgen. Jag tror att det kommer att bli så himla fint! Vi överraskade även Felicia med en present och massa ballonger då hon väntar barn. Hon kommer att vara så fin i sin mammaklänning på mitt bröllop!
 
 
Blöjtårta med smått och gott i.

Bröllopsinbjudan

Nu har våra bröllopsinbjudningar gått iväg! Jag var precis borta vid brevlådan och kastade i dem! Trots att jag vet att lådan inte töma först måndag så kunde jag verkligen inte låta bli! Jag är så himla exhalterad inför bröllopet! Jag kan inte förstå att det bara är fyra månader kvar! 

Vi beställde storpack med frimärken på postnord.se. Hur smidigt som helst! Jag valde dessa vackra blommotiv, mycket passande!


Good morning




Det vankas ännu en härlig dag! Snart är det fredag. Skönt.

Du heliga helg

Åh vilken fantastisk helg jag har haft!
Igår så startade jag dagen med en härlig ridtur på Judith. Det märks att hästarna börjar få vårkänslor nu! Oj oj den galoppen... Därefter så tog jag en underbar skogspromenad med mammas hund. Jag har varit ute i naturen varje dag på sistone och jag är så oerhört pigg! Jag vaknar numera sju på morgnarna av mig själv. 
 
Vi avslutade gårdagen med en familjemiddag hos mina svärföräldrar. Det var första gången mina och Rickards föräldrar träffades för att umgås och det blev så himla lyckat! Många skratt, skämt och pratstunder! Det blev sent och vi var hemma ca 1.30! För första gången på länge så tog jag en ordentlig sovmorgon idag. Rickard beställde en pizza som vi delade på och nu ikväll så har jag gått långpromenad med Maria. 
 
Har er helg varit lika bra? 
 



TGIF


Som bilden och rubriken säger... Så är det fantastiskt skönt med helg och fredag! Jag är helt slut efter en hård jobbvecka så nu blir det en lugn helg för återhämtning! Jag har spenderat min fredagkväll i stallet. Mockat, ridit och fixat! Jag älskar att spendera min värdefulla tid på något betydeksefullt. Nu blir det natten för mig. Rickard jobbar nattjour så jag får krama kudden. 

All black

Jag är så jäkla nöjd den här gången också! Tjejerna på Sky nails är så sjukt duktiga! Naglar som håller och ser lika snygga ut alla veckor! Idag gjorde jag svarta. Det kändes rätt nu i mars innan våren blommar ut...

RSS 2.0