AW bland kor

Idag hade vi afterwork med middag och kor hemma hos J på hennes gård! Vi satt och tjatade hela kvällen och maten var verkligen to die for! Drt mysigaste var nog ändå att få gosa och pussas med kalvarna inne i ladugården:-) Vi tog även en promenad och mötte gänget nedan...



 

Ny vecka nya tag

God kväll!
Vilken superhelg jag har haft. Ibland känner jag mig som superwoman så som jag flänger! Men det är härligt att alltid ha något att göra:-)
Helgen har involverat massor av jobb, tjejkväll med mamma, shopping med Emma och parmiddag på Pinchos med Maria och Johan! Den har även involverat massor av goa skratt! Jag måste även ge en elouge till mig själv som var nykter hela helgen! Ärligt talat, de alkoholfria drinkarna är ju precis lika goda men mycket billigare! Värt att må bra morgonen efter? Ja. 

Nu är arbetsveckan igång och det är ett steg närmre semestern haha! 






Bursdagssmoothie




Den här underbara och enkla smoothien gjorde vi till barnen på jobbet varje gång någon fyllde år i Oslo (bursdag)! Barnen älskar den och Sabrine älskar den lika mycket!

Valfria bär + banan + äppeljuice + lite mjölk + lite vaniljglass (om du vill gå banans och lyxa till det på helgen) = bursdagssmoothie! 

Gott och nyttigt



Jag måste tipsa er om denna underbara caseipudding som min vän Emma tipsade mig om! Allt du behöver är caseinpulver och vatten. Blanda efter vilken konsistens du föredrar, in i frysen en stund och så toppa med kokos, bär eller frukt! Supergott och perfekt som mellanmål/kvällsmat eller frukost! Jag beställde mitt pulver med chokladsmak hos MMSPORTS.SE. Endast 149kr just nu!

Caseinet innehåller en massa bra mineraler som bidrar till normal muskelfunktion samt hjälper till att öka/bibehålla muskelmassan (om du tränar förståss!) och den är dessutom laktosfri! Kan det bli så mycket bättre? Love it! 

Sneakpeak

Bröllopsklänningen.





Inköpt för 100:- på nelly.com-outleten i Borås förra sommaren. En klänning måste inte kosta 12.000 för att vara fin. Genom att hitta guldkorn och verkligen kika runt så har man råd att unna sig mer eller lägga resterande tänkta tusenlappar på annat. 

Uppladdning

God kväll!
Jag har verkligen haft en superhelg och laddat upp rejält inför en kommande arbetsvecka! I fredags så däckade jag på soffan kl. 18 och sov ända till 10 på förmiddagen därpå... Jag måste verkligen bli bättre på att lyssna på min kropps signaler och VILA mer. Jag är expert på att hela tiden ha massa bollar i luften och flänga runt så att det ryker. 
 
Igår så fikade jag med Emma efter stallet, innan vi drog hem till mig och kollade mellon. Jag måste säga att Eurovision verkligen har blivit mer än en folkfest och det är så himla roligt! 
Idag så mötte jag upp Sandra för en brunch på Strandgatan i Trollhättan. Vi catchade upp, pratade bröllop (hon är min ena tärna och ska binda brudbuketten åt mig!), drack kaffe och myste. Vi strosade runt lite på stan innan jag tog vägen om mamma när jag ändå var igång. Jag älskar att umgås med min familj och de är något som jag prioriterar högst!
 
Nu ska jag föröska sätta mig med lite engelskaplugg innan min kära fästman kommer hem från jobbet! 
 
 
 
 

 
 

Här på västkusten














Jag har haft en fantastisk dag ihop med Rickard! Vi har verkligen fångat dagen och varit ute hela dagen. Jag älskar att ha havet runt husknuten och man är där på bara några minuter! Idag hittade vi ett smultronställe där vi hade en halvö för oss själva! Vi solade där hela dagen och njöt av försommarvärmen. På kvällen grillade vi korv i Saltkällan. 

Rödön

Idag startade jag dagen med en underbar promenad med min kollega Emma! Vi gick över milen. Vi stoppade på rödön och solade, drack kaffe och brunchade! Nu känns sommaren nära...





Chillborg

Jag har haft en oerhört skön dag! Jag minns knappt sist jag var hemma och hade egentid. Jag och chipspåsen. Sprang jag 7,5 km i förrgår (inte klokt!) så unnar jag mig det. Jag och Rickard var och fikade på stan innan han åkte till jobbet för ett dygnspass. Jag har varit hemma och pysslat, kikat film och myst till regnet! 

Igår var min goa kollega Emma över för vin och mat! Hur trevligt som helst. Vi har inte varit kollegor länge och det är superkul att lära känna nya personer!






RSS 2.0