Sommarhäng






Vilken gårkväll vi hade igår, jag E och Sandra! Vi köpte med oss thaimat och vin och myste massor i parken! Vi satt och tjatade jättelänge innan vi drog till en pub på vår gata för att öla lite. Jag älskar mitt-i-veckan-"fyllor", det livar upp den alldagliga vardagen lite!






Träning

God kväll kära vänner!
Jag har just kommit in från en kvällsrunda. Blev PW i kombination med  löpning. Det är så jäkla skönt att vara igång på riktigt igen efter semestern! Hittade en bok med en massa träningsinspiration med Paolo Roberto! Han har så mycket sunt förnuft i sitt levnadssätt! Sjukt bra bok som komplement och inspiration till sin träning.





Sing

Sämsta låten ever:



Goaste låten just nu:


Semesterslut

Här sitter jag hemma hos mamma och har just packat färdigt mina väskor. Det är inte väskan utan väskor. Jag vet knappt hur jag ska få med mig allt på Oslobussen haha! Lite scary känns det ändå att åka hem nu när Norge är terrorhotat av en högextrem grupp i Syrien. Jag tänker försöka att undvika stadskärnan så mycket som möjligt och bara röra mig mellan hemmet, mataffären och jobbet. På tal om jobbet så börjar jag jobba imorgon, och det är verkligen med blandade känslor. Jag bär på en liten efter-semestern-ångest men samtidigt så ska det bli jätteskönt att komma hem och gå in i vardagsrutiner igen. Börja träna ordentligt och skriva på min bok! Jag har fått ny inspiration och nya idéer under semestern:-)
 
Sommarbild från förra året, i Eskilstuna:)

Kort sagt









En dag på bästkusten.
En kväll hemma på balkongen med god mat och vin. Ett par goda familjevänner kom över. Kort och gott.

Våga acceptera

Jag har fått frågor om hur jag mår nu för tiden och att jag verkar må bättre ang. min depression. Det stämmer, jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för några månader sedan. Jag fick mediciner av min läkare, men det jag tror har hjälpt mig mest är nog att jag började acceptera att jag har en depression och därefter så kunde jag, tillsammans med alla fina människor som har stöttat mig (speciellt min mamma), hitta lösningar och sätt att hantera det på. Mediciner och stämningsförhöjande tabletter hjälper absolut till, så att man orkar ta tag i problemen, men det är inte lösningen på allt. Det är en själv som måste våga må bra igen. Men jag tror definitivt att det är viktigt att berätta och vara öppen om hur man mår för nära och kära som man litar på. Man är aldrig ensam. Aldrig. Det spelar ingen roll om man känner sig ensammast i hela världen. Du är aldrig aldrig ensam. 
 
Jag har en lång bit kvar. Jag kanske alltid kommer att kämpa med depressionen, så länge jag lever. Men jag har accepterat att det kanske är så och har på så vis lärt mig att leva med den. Jag kan vara glad och njuta av livet i alla fall. Det spelar ingen roll om jag måste äta medicin för resten av mitt liv, jag tänker inte låta det dra ner mig totalt utan klättra upp igen. Livet är vackert även om det är fruktansvärt. Jag brukar inte ta livet på så stort allvar, för #1 vi lever bara en gång i detta liv och #2 vi alla ska en gång dö. Vi alla föddes till denna jord av en anledning. Att leva livet. 
 
Nyckeln är att våga söka hjälp och att våga bli hjälpt. 
 
//Love

Strandloppis

Ikväll drog vi till stranden för att ta ett kvällsdopp med hunden. Hittade världens sötaste loppis där man kunde bestämma pris själv pch lägga en slant i det lilla skrinet. Hur sött? Jag köpte boken "Vogue -stora boken om skönhet" med piffiga bilder från typ 80-talet! Love it! 
 



 

Spontanrunda

God morgon!
Jag ligger just nu ute på balkongen i bikini. Finns det något bättre än sommaren? Jag reflekterar över gårkvällen och skrattar för mig själv. Jag, Felicia och Daniella började på Strandgatan med en matbit och vin som senare övertogs av drinkar. Vi gick sedan vidare till Butler's och drinkade lite till. När det började bli lite sent och Felicia skulle dra hem så får jag och Danni för oss att ta en spontantrip till Göteborg (ca 7 mil) och festa! Sagt och gjort. Dannis snälla sambo körde oss! Vi gick på Lilla London och drinkade och pratade med folk. Träffade på två söta norskor, så jag fick prata lite norska igen! Härligt:-) 








Unnar mig




Tjolahopp!
Jag har stekt i solen hela förmiddagen idag, så jäkla nice med 30 grader i Sverige!:-) nu håller jag på att fixa mig lite, ska möta upp två gamla vänner på Café Strandgatan sen! Jag tänker unna mig vin, jag har semester! Fast jag brukar i och för sig unna mig ett glas rött eller två på kvällarna ibland även när jag inte har semester;) Man ska belöna och unna sig själv tycker jag. Det är man värd. 
Puss<3

Kvällspladder

Det var ingen större fara än en liten skada med mitt huvud! Jag ska hålla igång med att röra på mig som vanligt i kombination med tabletter så att jag håller igång min balans och mitt huvud! Skönt att det inte var mer än så, puh. Det gäller att vara rädd om sin lilla boll haha!

Ikväll så har jag, mami och Simon varit nere på hundrastgården och lekt av Freja. Det finns gott om energi i den valpen så det var behövligt! Fin kväll vi har haft va?




Chillin'


Detta har varit min utsikt idag. Eftersom att jag slog i huvudet så hårt så har jag fått en läkartid om en timme! Väldigt smidigt och bra. Det är bäst att kolla upp skallen än att chansa på att allt är bra. Tänk om hjärnan faktiskt är svullen eller något... 
Trots detta så har jag lyckats tvätta lite kläder idag. Husmor är i farten ibland!

Hjärnskakning



Sådant här chillmode som Freja har här har jag varit i hela dagen! Jag halkade på glatt betonggolv och slog i huvudet i ett betongräcke när jag var i Paris, och känner mig fortfarande packad så det blir till att gå till farbror doktorn imorgon! Kan man vara klantigare än jag? Haha! Jag har altså inte gjort ett skit den här helgen, bara vilat min stackars skalle!






Au revoir Paris

Shopping, utgång, drinkar, Louvremuséet pch Mona-Lisa beskriver de två sista dagarna i Paris ganska bra. Jag är helnöjd med min vistelse där och galet tacksam för att vi fick bo hos tjejerna! 

Nu har jag landat hemma hos mamma och ska vila upp mig lite, nu är det bara en vecka kvar av min semester!














Bonjour

Idag så har jag och Sandra shoppat, ätit gott och druckit öl vid Eiffeltornet. Vi var också uppe i tornet och wow! Man måste vara där för att förstå hur maffigt och fantastiskt det är! Sinnessjukt! 






(Glasgolv på första avsatsen i tornet)

















Lång dag

Dagen idag har varit minst lika perfekt som igår! Vi har sett Paris alla sevärdigheter, och mycket mer, på två dagar!
Inte illa pinkat va? Vi har varit vid Notre dame, universitetet i Paris, Paris största moské, musée de Louvre, sett Eiffeltornet (vi ska upp i det imorgon!), och mycket mycket mer! Paris är helt sjukt fast på ett bra sätt. Nu på kvällen så har vi strosat omkring med Yasmine ( en av tjejerna vi bor hos) och hennes vän Loréen. 

(Notre dame)



(Eiffeltornet)





(Louvre)

(Musée de Louvre)







Trött Sabrine efter lång dag...


Fina systrar!

Loréen och Yasmine.

Last night

God dag!
Idag så sov jag och Sandra ut ordentligt efter en sen kväll på stan igår. Vi gick ut och åt på Léon (världens godaste oxfilé). Sedan så körde vi sightseeing i stället för krogen. Det var sååå värt det och mycket bättre än att gå ut och dricka vin! Hela Eiffeltornet glittrade av fyverkerier som sköts ut från tornet... Månen var stor och orange och allt var som i en Disneyfilm! Paris är den häftigaste staden jag har varit i hittils. Champs-Elysées är en ren dröm.





(Opera/baletten)

(Presidentens hus)


Haha våra sovkompisar!



Au revoir!


Viva la France

Jag och Sandra är på plats i Paris. Vilken underbar stad och vilka otroliga människor här finns! Vi bor hos några bekanta till min pappa och de är hur trevliga som helst! Tjejerna har visat oss runt idag, bl.a. Moulin Rouge och Paris äldsta gator. Jag inser att det finns så sjukt mucket att se här, så fem dagar kommer inte att räcka. Men desto större anledning att åka hit igen:-)

Ikväll så ska vi gå ut och äta middag och sedan fortsätta vidare på en pub. Det blir såklart franskt ikväll!

Au revoir.















Sunday morning




Godmorgon mina kära!
Tant som jag har blivit så vaknade jag govetvis runt åtta, hur pigg som helst och har inte kunnat somna om. Tjejerna sover och jag är sjukt rastlös. Jag vill ju låta brudarna sova eftersom att jag själv minns hur fruktansvärt det var att bli väckt när man allra helst ville sova ut, och länge, på helgerna.

Idag så ska vi visa Maria runt i Trollhättan (hon är på besök från Oslo) och  shoppa lite. Imorgon drar jag och Sandra till Paris och bor hos några bekanta till pappa och det ska bli galet kul! :D



Golördag









Jag har haft världens skönaste lördag! Maria från Oslo är ju på besök här i Trollhättan nu när jag och Sandra är här på semester! Så igår körde vi utgång och sleepover i Vänersborg med Emelie! Idag köpte vi gofrulle och körde ut till Lysekil på bästkusten för att solbada hela dagen! Så himla härligt! Jag älskar verkligen salta bad! 

På kvällen så mötte vi upp Linnea för middag på Butlers. Kvällen avslutades med en massa goda mojitos och daquris i baren. Sjukt trevligt i kombination med fotbollen på storskärm! Nu ligger vi hemma hos Sandra och ska sova. Det känns som att vara fjorton igen, ni vet när man körde tjejiga sleepovers hihi. Godnatt på er!



Landettankar

Idag så slog det mig att det är lite mysigt här på landet och detta här med småstad. Jag och S pratade om det idag och kom fram till att det är småmysigt att gå in på butiken och stanna och småprata med bekanta, höra skvaller och det senaste om grannen på hundpromenaden och kunna gå i foppatofflor om man vill utan att någon bryr sig. Även om foppatofflor aldrig skulle falla mig in så är det en skön känsla att veta. Men bara ibland, liksom såhär på sommarn. Det är på landet som man ser hur vackert norden är om sommaren.
 
Jag älskar att komma hem till storstan och kunna falla in i dess rutiner och puls  lika mycket varje gång däremot. Jag trivs bäst i hasten och folkmassorna. Jag trivs bäst i staden och dess mångfald och mångkultur. Mina barn ska få växa upp med det. Mångfalden, öppenheten och mångkultur. Jag tror att rännstensbarn blir vassare, får mer skinn på näsan och blir öppnare mot olika sorters människor. Jag menar absolut inte att barn på landet inte blir det. Men jag tror däremot att man får bättre förutsättningar för att bemöta världen med öppenhet och annorlunda synvinklar som uppvuxen i en storstad.

Jag är helnöjd med hur jag är uppvuxen, i lilla sta'n! Jag har tur som har fått det bästa av två sidor:-) Och det är alltid lika mysigt att komma hit och umgås med familj och fina vänner. Kärlek.

Foto: Sara B

Härlig sommardag

Jag har haft en jättefin sommardag! Startade denna varma och heta dag med en powerwalk med styvbrorsan. Sedan så drog vi, syrran och mamma till några goda vänner till familjen för att umgås och ha det gott i deras härliga trädgård! Jag fick också träffa lilla bebisen Saga:-) Mys<3 

Nu på kvällen så har jag hängt med Sandra på Café Strandgatan för att sedan avsluta kvällen med ett kvällsdopp och simning i Öresjö. Och juste ja! Vi bokade biljetter till Paris på måndag också! Det blev det i stället för Barcelona:-)

Här kommer några bilder på mig och ongarna:











31






#nomakeup
Selfie time in the heat. Linnet jag har på mig är ett av herrlinnena från Carlings! Assköna är dom.

09.07.14


Tjabba! Jag har just kommit in från en helvetes springtunda i 31 graders värme! Jag tänkte att det nog var svalt och skönt i skogen, men det var visst vindstilla kokhett och blinningar överallt. Aja, löprundan är gjord och jag mår bra i huvudet. Det är huvudsaken.

Idag så ska jag och syrran ut och äta, och jag ska göra allt för att hålla mig till sallad (höhö). Ikväll ska jag slänga i en till omgång rödfärg i mitt hår också och eftersom att mitt hår är solblekt så kommer det att bli RÖTT. Me like:-)

Herrplagg för damer

Vet ni vad det bästa med shopping är? Det är att man kan gå fritt och välja mellan alla avdelningar, t.o.m herravdelningarna! Jag har hittat världens snyggaste herrlinnen som blir en asball oversize på oss brudar! T-shirts och skjortor kan ofta vara lite snyggare i herrbutikerna ibland tycker jag. Hittade dessa godingar på Carlings idag, till 199kr:
 
 

Family night

Jag har haft världens mysigaste eftermiddag och kväll med familjen! Bussresan från Oslo gick kanonsmidigt:)

  Ikväll så drog jag, mami, Jonas, styvbrorsan och syrran till Nordkroken för ett kvällsdopp och en massa bus med vår hund! Det var sjukt skönt eftersom att det har varit sjukt varmt idag. När vi kom hem så åt vi middag och tjatade skit på balkongen. Jag njuter redan av min semester och den här veckan så prioriterar jag familjen.






På väg

God morgon! 
Jag har just packat färdigt det sista och druckit ett par koppar kaffe. Om några timmar så far jag och Sandra till Sverige. Semestern har börjat.
Jag har haft världens bästa Oslohelg med världens bästa oslomänniskor! Igår så hade jag och tjejerna långfrukost (det har jag aldrig så jag njöt verkligen) och sedan så hade jag latdag hela dagen. På kvällen drog jag och Sandra till Emma och gänget för förfest innan vi avslutade med öl på Dattera til hagen. 

Jag har inte hunnit bli så bakis än, peppar peppar ta i trä. Men jag försöker ha inställningen att bakfylla bara dyker upp om man tänker på den;) 



Instaweek





Middag med brudisarna, løkkahäng, balkonghäng hos Emma och till sist men inte minst: FREDAG, SEMESTER och fotbollsmatch med E och Sandra på Friday's. Denna veckan har rullat på och nu kan jag äntligen slappna av. Tre veckor semester väntar. Detvankas  familjehäng, oldfriends, Barcelona och avkoppling. Det kan inte bli så mycket bättre. Peace out!

RSS 2.0