New crushes

Dessa spelas, för tillfället, nästan bara ur mina lurar om dagarna:
 
[Bild 1: Donkeyboy]
[Bild 2: Rudimental]

Zombien talar

Ja ni. Jag kom hem till Oslo sent igår kväll. Stod upp tidigt för att jobba. Var som ett vrak, så trött jag var. Och stressigt var det. Kom hem vid åttatiden ikväll. Sedan dess har jag suttit här. På soffan. Jag är som en zombie nu och ska gå och lägga mig. Men helgen var värd min utmattning som jag nu bär på. Helt klart. Tack och lov att jag är ledig två dagar i rad nu! Ibland känns det som att jag mest glider runt och jobbar lite då och då. Så är det givetvis inte men ibland, hihih♥ 
 
Puss på er.

Untz

Jag ville bara kika in och säga hej innan jag lägger mig. Idag så har vi shoppat, hängt på stan och ätit brakarmiddag! Nu på kvällen så blev det en utgång på stureplan. Vi förade på East innan vi drog vidare. Jag har dessutom stora planer på g, berättar mer senare! Nu ska jag sova i några timmar, vi ska ju trots allt hinna med ett tåg tillbaka till Oslo imorgon. Men jag kan i alla fall avslöja så mycket om att jag snart är tillbaka i den här stan igen!
 
Natti♥

Kära Stockholm

 
Tjabba brudar, tjabba grabbar!
Idag så har jag och Maria utnyttjat Stockholms shoppingutbud och kom hem med ett par påsar var. Himla trevlig förmiddag får jag säga! Under eftermiddagen så hann vi med att chilla och fika innan det var dags att dra till filmstudion. Det var otroligt trevligt att möta två sådana erfarna och stora männniskor inom branchen och få en hint om hur de jobbar och vad de gör i studion. Vi hängde mest och de fick veta lite om mig också. Efter besöket på produktionsbolaget så tog jag och Maria t-banan till Gamla stan och myste. Vi drog till riddarholmen och njöt av våra lyckorus, över hur nice livet faktiskt är! 
Just nu så chillar på på hotellrummet och har just ätit mat. Vi ska göra oss i ordning inför kvällen snart och korka upp;)
 
Jag hoppas att ni har en lika härlig fredag som jag♥

Kajhäng

Jag och Maria anlände till Stockholm runt halv tvåtiden. Vi tog en taxi till hotellet, lämnade av väskorna och sedan så har vi gått på stan hela dagen. Jag var ute efter en tröja UTAN att hitta någon! Sämst är jag hahah! Vi käkade tacomiddag och drog och solade ansiktet vid vattnet. Härlig dag! Nu har vi laddat helgen med ett systembolagbesök! Woop woop;) Men ikväll chillar vi på hotellet. 
Imorgon så ska jag hälsa på på ett filmproduktionsbolag här i Stockholm och se hur deras studio ser ut. Maria kommer att följa med mig som moraliskt stöd, bästa♥ Jag har nämligen sökt en kurs hos dem, så ska bli spännande! Annars så ska vi ut och göra en massa saker innan det blir partaj på kvällen! Hoppas att ni har det lika fint som jag! 
 
Puss. 

Oslo mekaniske

Godkväll mina fina läsare och välkommen alla nya läsare som jag ser att jag har fått!♥ Hoppas att ni fortsätter att följa mig och mitt (o)glamourösa liv:-)
 
Idag så har jag tränat, packat kläder (är värre med klädval inför en weekend än inför en charterresa på 2 veckor typ!!) och haft två dejter. Den första dejten var med min söta kollega Patch. Vi gick till Oslo mekaniske verksted, en av mina nya favoritbarer här i Oslo! Den ligger på Grønland, där jag typ aldrig hänger annars. Haket var inrett i gammaldags antika möbler i en sjukt mysig byggnad, bevarad från.... jag vet inte ens årtalet. Tror att det är en gammal gammal verkstad eller något sådant (otippat med tanke på namnet, smart Sabrine eheh). Ett grymt ställe att bara chilla på i alla fall! 
Sedan tog jag T-banan hem till Majorstuen där jag mötte upp Amanda M för en dejt på BIT. Käkade en kycklingbaguette. Vi pratade om framtiden och var som händer i våra liv just nu. Det är mysigt att träffa någon man inte har träffat på länge. 
 
Jag ska snart lägga mig, jag kliva upp 05.00 imorgon bitti. Jag kommer säkert att snosa till 05.30;) Jag ska möta Maria på centralstationen klockan sju. Vi drar till Stockholm! Om jag inte bloggar från tåget så hörs vi när jag befinner mig i Stockholm någon gång.
 
Sweet dreams♥
 
 
Här har ni en liten hint av Oslo mekaniske verksted:) [Bildkälla]

Svenska favoriter

Hela morgonen (både innan och efter gymmet) så har jag nördat både Lena PH och Uno Svenningsson, två svenska folkkära artister som jag aldrig kommer att tröttna på. Det uppstår en massa minnen från min tonårstid och barndom när jag lyssnar på dem. Deras musik har skänkt mig styrka och glädje under tuffa tider under min senare uppväxt. Lena Philipsson är verkligen en stor favorit hos mig! Så jävla het, så jävla bra, så jävla ball.
 
 

Det gamla

Jag saknar inte mitt gamla liv. Men jag saknar delar av mitt gamla liv. Tänk om jag kunde ta delar från mitt gamla liv till mitt nuvarande? Kanske är det möjligt en dag. Om bara dygnet hade lite fler timmar ändå. Och om jag hade en dubbel uppsättning av pengar så skulle det ju också funka. Men jag kommer att komma dit en dag, även jag. Jag är fortfarande ung och har hela livet framför mig.
 

Det är okej

Jag måste ju uppdatera er om hur det gick första gången på gymmet på evigheter! Jag fick typ andnöd och orkade nästan ingenting. Tänk vad en månads vila kan göra med konditionen!  Men jag körde i min egen takt och slutade när det blev för mycket. För det är faktiskt okej att inte pressa sig för hårt. Jag var aktiv i kanske 40-45 minuter. Det är bättre än ingenting och alldeles lagom ibland! Nu är det bara att fortsätta så blir det snart bättre. Jag kan inte säga att jag tycke ratt det var speciellt kul på gymmet men jag vet att jag kommer att må bättre psykiskt av att fortsätta.
 

Nä, nu är det slut

Nu har jag haft några deppiga dagar i streeck och nu får det fan vara slut på dem! Jag tar min bag och traskar iväg till gymmet och försöker att vara positiv till livet! Som min kloka mamma sa till mig: "Du måste göra dig av med ryggsäcken". Och hon har så rätt! Jag vet inte hur jag ska gå tillväga än men jag börjar med att gå till gymmet efter tre, nästan fyra veckors uppehåll, fastän jag egentligen bara vill ligga hemma i sängen och deppa. 
 
Osminkad och allmänt sunkig tjej altså. Men jag måste sluta bry mig om vad andra tycker!
För allvarligt talat, de som tycker illa om mig betyder inte ett skit för mig i alla fall!

Ferie

Den här veckan så har jag ferieuke, altså semestervecka! Vi måste ha semester utspritt över året, altså en vecka på våren, tre på sommaren (har vi rätt till) och så en på hösten. Jag hade hellre önskat att kunna ta ut 4 eller 5 veckor på sommaren, som man kan hemma i svedala, men jag får erkänna att det är ganska skönt att ha en vecka nu. Den här veckan ska jag försöka träna och bara chilla och på torsdag så åker jag och Maria till Stockholm. Det ska bli skönt med lite miljöombyte för några dagar:-) I Stockholm så ska vi shoppa, äta god mat och festa! Dessutom så har vi ett par vänner här i Oslo som också kommer att befinna sig i Stockholm den helgen, så det kommer ju bli kalasbra!
 
Skön bild från förra Stockholmstripen med sköna brudar! Det var i samband med Swedish House Mafia-konserterna♥♥♥

Bakishäng

Det blev ingen glass på Aker brygge som vi egentligen hade tänkt idag. I stället så drog jag och Maria till T.G.I Friday's på Karl Johan och snackade i flera timmar. Inte helt fel bakishäng altså! Jag blir alltid bakfull sent på dagen. Jag brukar vakna och må hur bra som helst i några timmar. Men fram mot eftermiddagen och kvällen så brukar bakfyllan slå till rejält och så är jag verkligen i oform hela kvällen sedan. Hade nästan varit bättre om det var tvärt om?
 
Min otroligt snygga vän Maria:-)

Helgen

Fredag:
Var ledig från jobbet och gick världens långpromenad i solen. Helt underbart! Träffade sedan Amanda och vi drog till lökka och käkade indiskt på en jättemysig restaurang. Sandra mötte upp oss när vi hade käkat klart och så drog vi en pubrunda i krokarna. Det blev ganska sent och trevligt hade vi!
 
Lördag:
Vaknade klockan nio av världens migränanfall men släpade mig trots det till jobbet och avverkade ett långt arbetspass. Drog sedan hem och hoppade rätt in i duschen för att fixa mig. Vi tog taxi till Maria och hängde där en kortis innan vi gick på en förfest där vi stannade i max en halvtimme. Sandra, jag och Maria drog sedan till Nationalteatret för att sedan till slut hamna på Hard Rock Café. Efterfest till halv sex på morgonen fick avsluta det hela. 
 
Idag:
Bakishäng i solen på Aker brygge står på schemat:))
 
 
 

Fredag tjoho

God morgon!
Jag vaknade för cirka en halvtime sedan. Det var underbart att sova ut men nu har ju halva dagen gått! Jag ska skynda mig ut på en PW-runda. Jag känner att det är dags att skärpa kost och träning igen. Jag kanske borde börja gå till gymmet igen också! Har varit ganska förkyld i flera veckor nu och då har jag inte vågat träna.
 
Ikväll ska jag ha dejt med Amanda, en av de få vänner som jag verkligen kan prata om ALLT med. Vi ska antingen laga mat hemma eller gå ut och äta på någon mysig restaurang. Och nu är det även dags för mig att börja planlägga min semester i sommar! Jag är fett taggad på svensk sommar faktiskt. Åka till västkusten och dricka öl på klipporna typ. Men en av veckorna får nog spenderas i något varmt land. Möjligheterna är många;)
 
Min vackra fredagsdejt:

Blommor och blad

Åh vad jag vill ha vitsippor och gröna träd just nu... Jag hoppas på att det ska explodera en dag! :)

Svarta män

Misstolka mig rätt när jag skriver detta inlägg. Men jag är ganska trött på att vara mulattbrud och vara nästan lite skraj för att gå själv på gatan nu för tiden. Jag har upplevt det här ända sedan jag var i tolvårsåldern. Men det är alltid svarta män som förföljt mig på stan och försökt få både mitt nummer, adress och en dejt med mig. När jag har avfärdat dem så ger de sig inte, utan är på som ett plåster och tjatar på mig fram till jag ska med en annan buss eller något sådant. Ibland sätter de sig t.o.m på samma buss för att fortsätta vara mitt plåster och påpekar att vi verkligen borde ha dejt. Fastän jag har dragit till med att jag är upptagen och har två barn o.s.v. Jag tycker att detta är sjukt jobbigt. Kommetarer som "Hey my beautiful colour girl" eller "Hey my afro baby". Jag är för i helvete inte någons jävla baby! Och absolut inte för någon främling som slänger denna patetiska kommentar mitt på gatan när jag går förbi. Jag blir så sjukt irriterad. De ska också oftast veta allt om mig, vart jag kommer ifrån och hela paketet. Vad beror det på? Är det för att jag är mulatt/afro eller vad är det frågan om? Jag tycker nästan att det sättet att bete sig på är lite oförskämt. Det är som att de tror att jag ska känna mer för dem än för andra, bara för att vi är "samma ras". Vad i helvete? Nu orkar jag inte skriva ner allt som oftast sägs i konverationerna här i bloggen, men sättet de pratar på får mig att tänka såhär.
Jag vill givevis inte dra alla över en kant, men överlag så är det såhär faktiskt. Det har liksom fått mig att sticka taggarna utåt. Någon mer än jag som har upplevt detta? 
 
Jag är givetvis medveten om att detta inlägg kan väcka otroligt många olika och starka reaktioner. Men som sagt, missförstå mig rätt eller fel. Jag vill inte peka ut en folkgrupp eller svarta män (för beteendet jag beskriver i detta inlägg har absolut ingenting med hur man ser ut att göra och ag hade varit minst lika irriterad om det var vita män som förföljde mig), men alla dessa obehagligt framfusiga män har råkat vara just svarta (därav rubrikvalet). That's it. Jag har ju liksom en svart pappa och hur många vänner som helst som är svarta! Jag själv är ju afro liksom. 
 
Men jag förstår inte varför alla de här jobbiga framfusiga och oförskämda männen som stoppar mig på stan (jag har t.o.m varit med om att en man tog tag i min arm för att stoppa mig) dyker upp i mitt liv hela tiden och tror att jag vill gifta mig med dem bara för att vi är afro typ.

Kampen

Varje dag är en kamp om att inte trilla dit igen. Jag är trött på att kämpa inombords och känner mig orkeslös idag. Samtidigt så blir jag så fruktansvärt arg på mig själv som tillåter mig själv att falla mot fel riktning just nu. Varför kan jag inte bara, hur lätt som helst tydligen, ta mig i kragen? Jag vill bara pausa från mitt liv för ett tag. Varför har inte livet en pausknapp?

Vardag

God eftermiddag!
Jag har just tryckt i mig lite hemlagad middag (för en gång skull!!). Jag är expert på att äta ute så fort jag är ledig. Att ha gratis middagsbuffé på jobbet varje dag har gjort mig riktigt bortskämd med det där med att laga mat. Jag kan väl i och för sig också erkänna att jag är totalt urkass och helt ointresserad av matlagning för den delen.
 
Idag har jag varit på en arbetsintervju. Helt oförberedd blev jag plötsligt erbjuden en helt annan tjänst -också. Jag får tugga lite på den altså. Jag har mycket i mitt huvud att gå igenom och reda ut just nu. Vad är planen i höst? Vad vill jag egentligen? Vem är jag? Hur vill jag att mitt liv ska se ut? Hur fungerar jag? Vilka rutiner vill jag ha? Vilka villkor accepterar/accepterar jag inte? O.s.v, o.s.v... Allt detta har självklart inte med dagens inetvju att göra, utan det händer bara ganska mycket för mig just nu. Jag vet ju vad jag vill med mitt liv. Men man ska ju ha en vardag fram till dess också. Livet måste ju liksom gå runt. 
 

The body shop

Jag köpte en body butter på The body shop som jag faktiskt inte har provat förut. Sheabutter är numera min favorit av alla! Förut var det Oliv. Shea känns inte sådär överdrivet söt som många av de andra och är hur fräsh som helst. Dock så köpte jag en duschgel som är lika härlig som den är söt och det är raspberry. Mmmm....
 
 

Fest

Jag är ju hopplös på att knäppa nya bilder! Jag hade t.o.m planerat att knäppa pics från igår så att ni skulle få se hur knäppa vi är när vi går på krogen. Vi gick i alla fall ut och slog klackarna i taket igår kväll, Sandra Maria och jag. Vi skrattade, gjorde fuledans på dansgolvet, dumpade i fontänen på Nationaltheatret och drack alldeles för många drinkar. Girls night out♥
 
Jag kan ju bjussa denna bild (som ni dessutom garanterat har sett förut) från en fest på vår gamla takterass i somras...

PSY

Ingen har väl glömt låten Gangnam style? Nu har PSY kommit ut med ännu en singel som jag har fattat tycke för! Haha ingen har i alla fall sån pondus som PSY har. Attityd, like it! 
  

Underbara helg

Nu har jag tagit helg! Det känns som att det var jättelängesen som jag var ledig en helt vanlig helg även om sist gång var under påsken nyligen.
I morgon så ska jag och mina älskade tjejer på på marknad här på Majorstuen. Det är en årlig marknad som hålls på Bogstadveien med massor av erbjudanden från butikerna! Ska bli kul att kika lite även om jag har shoppat alldeles för mycket på sistone. På kvällen blir det till att slå klackarna i taket. Taggad, taggad, taggad!
 
Bild från förra årets marknad på Bogstadveien.
(Bild lånad av Sandra)

Moment

Påpälsad med tjugo tröjor och en sånhär liten mysig hårtofs i vårsolen... Så såg min påsk i Trollhättan ut. Übermysigt!
 
 

Välkommen hit

Jaha. Ännu en ny blogg! Jag kanske borde göra det till en årstradition att byta bloggadress? Den här bloggen har jag dock planer på att låta kvarstå nu. Med förbättringar gentemot de förra, intressantare och lite roligare! Förhoppningsvis. Jag ska göra allt för att låta det bli så. De andra bloggarna finns givetvis kvar. Det är kul att ha kvar de minnen av mitt lilla liv som finns där. Jag har ju trots allt bloggat i 5 år nu. 

 

Min första  blogg kan du läsa HÄR och min andra HÄR om ni vill kika lite på det gångna. 

 

Jag hoppas att vi får ett kul år (och förhoppningsvis många fler) ihop här, vare sig du har följt med mig från de andra bloggarna eller är ny läsare hos mig! Välkommen!:)

 


RSS 2.0