Pausar

Som ni nog har märkt så har jag inte riktigt tiden till att blogga här just nu. Men jag återkommer snart om inte alltför länge, jag lovar!
 
Love♥

Cinemantrix filmskådespeleri

Jahopp. Och här sitter jag hemma i köket efter första arbetspasset på IKEA efter semestern. MEN, vilken otrolig semester jag har haft! Det har hänt mycket på kort tid, och jag gillart! Höjdpunkten var helt klart kursen i filmskådespeleri via filmproduktionsbolaget Cinemantrix med Hans Montelius och Jonas Larsson. Kursen hjälpte mig att sluta fred med mig själv, hitta mitt sanna jag och handskas med mina känslor. Det är en otrolig kurs för dig som verkligen vill satsa inom filmbranschen och är seriös. Den handlade verkligen, för mig, om att inspireras och att inspirera. Jag har knytit otroliga kontakter och växt både som människa och i mitt skådespelande. Jag har fått verktyg att jobba med framöver tack vare Cinemantrix kurs! Min tanke nu, är att fortsätta att vara aktiv och att använda mig av allt jag har lärt mig. 
 
På lördag så bär det av till Stockholm igen (jag borde snart kunna få ett stammiskort på något av hotellen?). Det ska bli jättekul att träffa alla i studion igen och titta på resultatet av scenerna som vi har filmat! Jag har dock lite beslutsångest för om jag ska stanna en dag extra. Jag älskar att njuta av Stockholm och mår så bra där. Kanske kan man försöka klämma in en och annan kaffedejt med diverse bekanta på kuppen också.

På G

Blogg.se-appen har verkligen sugit. Så många inlägg som inte har kommit upp när jag inte haft tillgång till dator. Jag ska försöka ordna fram alla :) 
 
Just nu så håller jag på med att jobba för fullt med bl.a. min nya hemsida (ta en kik här vetja!). Det är mycket på gång nu och jag tänker fortsätta att slita häcken av mig, för att det är galet kul! 
 
Ni som inte har hängt med kommer att göra det snart! Jag bjuder på några bilder från min senaste tid:
 
 
 
Puss, mina änglar!

Viola

Sitter och andas in min karaktär. Leker med mina känslor.


Häftigt

Hej hörrni!
Jag vill passa på att slänga in några rader medan jag äntligen har ett fungerande 3G-nät i telefonen. Jag har det fantastiskt här ute och jag känner att jag har funnit mitt kall. Det är detta jag ska göra. Det är detta jag vill leva på. Jag har just för första gången sett mitt första filmklipp på mig själv idag. Det var hemskt men också otroligt häftigt på samma gång. Men man vänjer sig nog till slut.

Hela den här grejen är så otroligt häftig och jag kan knappt beskriva med ord hur allt är just nu. Jag beklagar för dålig uppdatering här, men jag har så sjukt mycket att jobba med under de här dagarna. Dessutom så är inte täckningen här ute på topp heller. Jag tror att ni förstår:)
Jag kommer förmodligen att berätta mer vid ett senare tillfälle.


Utkast från sön

Just i denna stund så är jag på väg till Gnesta/Vårdinge by utanför Stockholm/Trosa för kurs! Jag kan inte låta bli att tänka på hur vacker den svenska sommaren är...


Herr&fru

Min mamma och Jonas har gift sig. Bara sådär. Himla roligt!


Försenat inlägg från igår

Jag har tillbringat halva dagen på akuten idag. Jag är inte förvånad själv. När jag var ute på min vanliga morgonrunda så kunde jag plötsligt knappt andas p.g.a smärta i bröst, rygg och bröstkorg. Ringde sjukvårdsupplysningen direkt och de ville skicka in mig till akuten för att ta en massa prover, ifall att. Men alla prover visade perfekt och man vet inte exakt vad det hela berodde på. Jag tror att det är stressrelaterat/lite ångest. Men nu mår jag prima igen! Jag måste börja relaxa lite mer tror jag...


RSS 2.0