Klänning till salu!

Nu säljer jag även min nya måttbeställda klänning spm t.o.m är lite för stor! Jag har nämligen hittat en annan klänning som känns så RÄTT. När jag tog på den så sa både jag, syrran och mamma bara "wow" och utbytte blickar som sa allt. Denna klänning köpte jag på en outletbutik för ett år sedan. Då hade jag ingen aning vad jag skulle med den till men den var så vacker att jag bara var tvungen att köpa den! Och gissa vad den kostade? En hundring! Japp, en bröllopsklänning för hundra spänn på nelly.com-outleten. Nu snackar vi budgetbröllop! Men ack så fint det kommer att vara! 

Den här klänningen säljer jag nu... 1600:-. Intresserad? Kommentera!








Helg på landet

Rickard är och vandrar i Norge och jag passar på att tillbringa hela helgen hos mamma på landet! Vi har grillat hos Amanda och Martin, tittat skräckfilm (jag är uppvuxen på skräckfilmer!), joggat med hundrn och bara njutit av naturen! 








Göteborg

Ikväll har det vankats middag och drinkar här i Göteborg hos min farbrors fru! Riktigt trevlig tjejkväll med en massa prat om bröllop, bostadspriser och resor! Anette är verkligen en toppenkvinna som jag ser upp till!




5,5 km

Nu har det skett! Jag har sprungit min första halvmil utan att dö! Min kära sambo har börjat coacha mig och lära mig en massa bra teknik som underlättar! Han är verkligen grym min Rickard! Jag har sprungit två dagar i rad och idag så taggade jag ner med en lång och skön promenad för att min träningsvärk inte ska bli för extrem haha! Jag åkte till stallet och mockade innan jag tog med mig hästen på promenaden. Balsam för själen. 
 
Mitt mål med löpningen är att springa en mil med Rickard! Han tror att jag kan klara det på 2 månader. Vad tror du?





 

Doppresent


Denna underbara spetsklänning kommer från Lindex och kostar 249kr! Jag tyckte att den passade perfekt som doppresent till min väns lilla dotter. Hur ljuvligt är det inte med gammeldagsrosa? Jag bara längtar till jag kan köpa vackra plagg till mina egna barn...

Helgen i bilder

Min fina fästman.

Igår var vi på dop för lilla Leah. 

På kvällen blev det parmiddag hos Maria och Johan! Vi drack vin och tjatade ända fram till 01.30. Väldigt trevligt. 



Idag har vi varit en sväng hos svärföräldrarna samt städat. Söndagar är vår nya städdag! Jag tycker att det är sjukt skönt att ha en rutin på grundlig städning. Det värsta som finns är smutsiga hem. Dessutom känner man sig mer redo för en ny vecka om man har fint och snyggt hemma!


Oslohelgen

Eftersom att jag inte har gjort något annat än jobbat, ätit och sovit i veckan så kan jag ju i stället berätta om min helg i Oslo. Jag åkte ju och hälsade på min bestie Sandra i hennes nya lya! Vi hade en supermysig lördag och mötte upp Maria på Tullins för middag och prosecco. På kvällen kom William, Anja, Marte och Mathilde över och drack vin med oss. Det var så himla kul att träffa alla igen! Vi avslutade tydligen på en bar och morgonen efter så vaknar jag upp och inser hur ynklig man är efter lite för mycket god dricka. Det är inte ofta som jag dricker så jag hade verklikgen glömt hur det var... Och nu kommer jag alltid att minnas hähä... 
 
 
 
 

Fonduedejt

Café Yerba är nog det bästa stället jag någonsin har fikat, ätit middag och druckit vin på! Jag har aldrig upplevt ett ställe som Yerba. Inte ens i en storstad. En riktig pärla! Ikväll hade jag och Rickard dejt på Yerba. Deras fondue är himmelsk.
De har dessutom ett vinotek samt en lugnare del med en massa mysiga gammaldagsa fåtöljer och kulturböcker som vi bad att bli flyttade till under kvällen p.g.a alla fulla och glada människor. Snacka om att vi har blivit ett äkta pensionärspar!




RSS 2.0