Words.



Kaffi


Säg mig, vad vore livet utan kaffe? Hur skulle man överleva dagarna?

Bilder









Bilder säger mer än ord ibland. Haft en fin vecka med vänner jag älskar och en fantastisk helg med mannen jag älskar! Vi har hälsat på varandras familjer, gått på bio (Annabelle, sjukt bra!), ätit god mat och druckit gott vin! Nu är jag redo för en ny jobbvecka hemma i Oslo så att det kan bli helg igen!

Kärlek

Jag har haft en underbar helg. Helt obeskrivligt bra faktiskt. Rickard som han heter (den magiska mannen som jag berättade om), var på besök hos mig i Oslo (två komma fem timmars distans).  Vi har hunnit gå på dejt på Yaya's (bästa thairestaurangen), drinkat, sightsat runt i stan, gått på fest OCH offentliggjort oss som ett par. Jag är ju fantastiskt lycklig och mitt hjärta hoppar nästan ur min kropp av glädjerus! Plötsligt så händer det. Jag trodde att jag visste
Vad kärlek var förut, men har nu insett att jag inte alls visste. För det gör jag NU. 











Hösten som var






Hösten som var. Eller snarare brittsommaren som var. Den där perioden då det sitter guldpengar på träden, som glimmar i solens ljumma bris. Men guldpengarna finns knappt kvar längre. Nu går vi mot mörkare tider, kallare tider och gråare tider. Vinterhalvåret. Det tysta och tomma vinterhalvåret. Men det här året tror jag faktiskt att jag fixar det. Tack vare det underbara sommarhalvåret som vi fick, och inte minst tack vare den fantastiska mannen som jag har mött. Denna man kan verkligen det här med att lysa upp någon annans vardag. Han kan det här med att riva alla Sabrines murar och få hennes frusna stenhjärta att tina upp och smälta. Jag trodde att det var slut på sådana män. Jag trodde att ingen var kapabel till att fånga mig. Men ack så fel jag hade.

Mvh. Lyckligt lottad tjej

Sthlm












Jag hade en fantastiskt bra helg med Sandra och William hos Amanda i Stockholm. Hon har fått sig en jättefin lägenhet mitt på söder med solbalkong och grejer. Vi har bara myst och hängt hela helgen, Amanda hade födelsedag i fredags så vi firade henne med middag och fest och så! Shopping ingick självklart. Vintageutbudet är fem gånger så större i Stockholm än i Oslo måste jag medge. Vi hade också världens bästa reunion med Malin (vår gamla Osloroomie för tre år sedan)! Love.

Kär

När man är kär så kan man inte sova på nätterna. Och inte heller går det att koncentrera sig på jobbet, eller vardagen över huvud taget.

Nu förstår jag vad alla har pratat om hela tiden. Jag har aldrig varit med om sådana här känslor. Inte alls såhär. Och ännu mer underbart känns det när det är besvarat. 

Mvh. Tjej på rosa moln med svaga knän.


Rockan


Låter lite som jag tror jag...

Familjehelg






Jag hade bästa helgen på länge! Åkte och hälsade på familjen. Tränat och joggat med hunden, tillbringat tid i skogen, gått kantarelljakt med familjen och blivit bjuden på dejt! Jag har också hunnit med lunch och öl med Emelie och hennes sambo:-) Och fint väder har det varit hela helgen i Trollhättan också! Kunde inde haft det bättre va?
Och mammas egengjorde smörgåstårta ska vi inte tala om...

Nu ikväll så mötte jag och Sandra upp Felicia och Anja för lite måndagsfika och skvaller. Nu blickar jag framåt hela veckan och antar alla utmaningar som det bjuds på! Måndagen är gjord och så är det snart helg igen! Ni är väl med mig?

Lush

Jag har hittat en ny favoritbutik! Lush! Med hela butiken överfylld av underbara tvålar! Love it. Ska testa ut om det slår body shop-kvalitén. Vad är er erfarenhet? Lush vs. The body shop?


RSS 2.0