Sjuk igen


Detta är en bild på mig från igår eftrmiddag. Innan idag då jag började spy. Så jävla äckligt. Kommer inte vilja käka tonfiskröra på länge. Jag hatar magsjuka!

Sweet pink



Nu när jag längtar till våren så älskar jag att klä mig pastelligt. Jag vill hemskt gärna känna mig fin och söt även när jag ska sova så jag köpte mig denna gulliga pyjamas från Gina tricot! Allt på bilderna är från Gina tricot utom parfymen som är från Dolce gabbana, samt ögonbindeln som är köpt på Lucky duck. Åh ibland så älskar jag att känna mig såhär flickig och rosa, hihi!




Tavlan


Den här tavlan betyder så otroligt mycket för mig. Den målade jag tillsammans med min mamma när jag var 3 år. Jag minns det så väl! Hur mamma satt där och målade tillsammans med mig vid köksbordet. Jag längtar till jag har tid att måla mer.


Puss.


En puss till er från mig.

Mysdag

Veckopendlare som jag har blivit sen jag träffade min fästman så är jag i Sverige även denna helg. Idag har jag varit hos mamma. Jag och Freja har pulsat i snön, vi har druckit varm choklad, slappat på soffan och myst! Vad det är härligt på landet! Jag är inte helt i form så jag behövde en riktig slapparlördag!










Ur arkivet:


En vårdag på Kos i Grekland. Jag och Maria. Vi och tjejerna strosade i stan och kollade gamla kyrkor och småpratade med gamla greker. Maria är en av mina bästa väninnor som jag lärt känna här i Oslo. Vi har verkligen gått igenom det mesta tillsammans trots att vi bara känt varandra sen 2012. Vi har mycket att skratta åt och ingen rockade Stockholm så fett som vi våren 2013...
 
 
 

Härliga printscreens



Altså åå, jag vill bara sätta igång att inreda min och Rickards lägenhet i härliga ljusa nynser nununu! Han har gett mig fria tyglar att inreda vårt hem och jag är förståss överlycklig för det eftersom att jag bara älskar inredning, färg och form! Vårt hem ska vara hemtrevligt, ombonat och gästvänligt för våra gäster! Och inte minst ska VI känna oss hemma. Och hur charmigt är inte pinnstolar egentligen?

Några sommarminnen










Åh, kära sommar. Tänk när man kan gå i shorts och cykla igen. Ta svala dopp i havet ljumma kvällar och grilla i parken eller dricka öl på en uteservering. Det börjar krypa i mig nu. Sommaren är det absolut bästa jag vet. Det är dags för vintern att töa bort nu tycker jag.

Kalasfintänna

Jag har haft en alldeles fantastisk helg i Uddevalla! Igår så var vi i Göteborg visserligen, hos min farbror med fru, på middag! Det var supertrevligt och vi satt och tjatade inpå sena natten. Idag så har vi flängt runt på en husvisning och två lägenhetsvisningar! Eller... Huset var väl mer ett ruckel. Fruktansvärt. Synd, för läget intill havet var perfekt. Hade varit perfekt att hyra ett litet torp vid havet. Men icke. Nu håller vi tummarna för en av de fina lägenheterna som vi har sett i stället! Det lär bli fler visningar men jag har fastnat särskilt för en lägenhet redan. 

På kvällen så har vi vart hemna hos min mamma i skogen på supergod middag och fika! Alltis trevligt att umgås med familjen. På sistone så har jag prioriterat familjetid mer och mer. Det är viktigt att man rår om varandra och faktiskt spenderar tid med varandra. Efter några år i Oslo så ser jag fram emot att "komma hem" igen för ett tag. Eller kanske för gott. Man vet ju faktiskt aldrig.

Min fantastiska farbror!


Vi var också på promenad med den här sötungen i helgen!

En tants nattankar

Jag ligger och lyssnar på det smattrande regnet. Det är det bästa ljudet jag vet. Jag har krypit ner under täcket och ska snart släcka sänglampan. Jag kommer att somna som en prinsessa till smattrandet. Och vet ni det bästa? Snön regnar bort! Jag är så trött på tung jäkla snö. Nu vill jag pynta hela hemmet med tulpaner och ha fram våren! Hör ni hur gammal jag låter eller? Haha!

Bild på några tulpaner jag hade i fjol. Godnatt önskar tant Sabrine.

Livet jag älskar dig



Åh livet, vad jag tycker om dig. Jag har fått en hel del käftsmällar av dig och jag har fått släpa på en hel del sten i säcken. Men den kärlek som du har skänkt mig och de erfarenheter som jag fått tack vare dig var värt varenda sten. Jag har lärt mycket av dig och jag har lärt mycket av de människor som finns med mig, på gott och ont. Framför allt så har jag lärt mig att tycka om dig Livet. Varenda motgång är hundra procent värd varje framgång.



Ombyte

Vad händer med mitt liv? Livet har verkligen totalomvänt för mig, och det snabbt. Det är mycket som händer på samma gång. I vår så kommer jag att lämna mitt kära Oslo för att bli sambo hemma i Sverige! Småstad på bästkusten blir det! I sommar så byter jag ut storstadspulsen mot doft av salt på landet. Där kommer jag och min kära att mellanlanda, för egentligen satsar vi på Göteborg. Men först blir det plugg och sådant skojsigt, hähä.

Jag är livrädd för radikala förändringar i mitt privatliv men samtidigt så har jag aldrig mått såhär bra! Jag behöver detta och min själ behöver detta! 


Förlovning

Ja då har vi gått in i 2015. Jag kunde inte ha fått en bättre start på detta året än vad jag fick. Jag har gått och FÖRLOVAT mig med mannen i mitt liv. Lyckorus, tårar och ren glädje bjöds det mycket på i skybaren på Gothia towers i Göteborg under nyårsnatten. 

Jag är världens lyckligaste tjej!




Strandpromenaden, Uddevalla












RSS 2.0