Fin helg

Kom tillbaka till Oslot igår. Shoppade, åt ute och drack mojito med tjejerna. Perfekt dag som jag tog mig igenom! Idag har varit chilldag nr 1! Så skönt...



Götet

Idag har jag och syrran strosat runt i Göteborg. Vi lunchade på Jensens Bøfhus, gick runt och shoppade lite smått. Himla trevligt! Göteborg är verkligen en stad som jag tycker är sjukt trevlig och charmig! Känns alltid lite hemma❤️ 


Just nu så sitter jag och mamma och har smuttat lite vin. Vi passar på att umgås lite innan jag tar morgontåget hem till Oslo. Godnatt mina vänner!

Jag ska

Sitter i skrivande stund och väntar på vårdcentralen. Tankarna snurrar i mitt huvud 24/7. Jag t.o.m sover med tankarna. Jag ska ta mig upp igen, jag ska bli kry och jag ska må bra igen. Jag ska definitivt börja kämpa för mina mål och  drömmar. Det är det enda som kan få mig hel. För mina framtidsmål är liksom den jag är. Och jag måste få leva ut det. Jag ska dit. Hundra procent. Jag är en fighter och ger inte upp. Det kommer inte att ske över en natt. Men jag vill, jag kan och jag ska.

Det som betyder

Jag är hemma hos mamma. Är totalt utmattad. Gosar med katterna och bara är. Som jag behöver detta. Min familj är världsbäst. De får mig att inse att det inte spelar någon roll hur mycket pengar man har, hur bra jobbet går eller hur ens liv ser ut. För så länge man inte mår bra och  är frisk så är allt det man har inget värt ändå. Då är det kärleken och människorna omkring som betyder allt. Det är det viktigaste.




Det brast

Jag är just nu på väg till Sverige. Det brast för mig idag och jag bröt ihop på jobbet, mitt på Ikea bland alla kollegor och kunder. Det är bland det jobbigaste jag har varit med om. Ett tips til er, när jag relaterar till detta, är att aldrig hålla jobbiga känslor inne för länge. Mår du dåligt så ta tag i det i tid. För det kommer ikapp dig till slut, när du minst anar det. Jag åker hem till mamma för att prata och börja ta tag i mig själv och min själ.

Är säkert tillbaka hemma i Oslo redan på måndag. Men se så det kan bli, hamnade så långt ifrån kroglivet som man kan ikväll, heheh... 

Chill fredag

J har varit över på tacos och höstchill här ikväll. Himla trevligt! Slurpade i mig två tuborg också. Perfekt fredagskväll:)

Imorgon är det jobb spm står på agendan. Och på kvällen så ska jag över till Maria och hennes nya roomies på förfest. Girls night out imorgon, me like!


Gynning väntar barn


Att Carolina Gynning ska ha en till liten knott är det väl inte många som har missat. Hon är för mig en otroligt inspirerande kvinna som åstadkommit otroliga saker och dessutom så är hon en fantastisk konstnär! Jag tycker att det är galet kul att hon ska bli tvåbarnsmamma. Grattis Carolina!:-)

Hennes blogg hittar ni på www.gynning.net.

Klumpen

Livet känns som en ständig kamp att dra sig uppför en bergskant med mjölksyra i armarna. Att ständigt få nya käftsmällar och att varje dag kväva den där klumpen i halsen som alltid ska envisas med att växa och växa. Jag undrar om det någonsin kommer att ta slut. Jag tror egentligen inte att jag någonsin kommer att bli helt hel. Men mer hel än jag är nu. Och det enda jag kan göra är att fortsätta jobba för det. Jag är oerhört trött på att kämpa och samtidigt dölja det från omgivningen. Men jag har inget val. 
        Jag har inget annat val än att vara vuxen och ständigt försöka resa mig på nytt. Jag tänker inte trilla ner i det svarta hålet igen och därför måste jag dra mig uppåt och klättra, hur mycket mjölksyra jag än har i armarna.

Höst




Hösten är fantastisk ibland. När det inte regnar, blåser och är sådär ilande kallt i luften. I lördags så tog jag världens längsta morgonpromenad och bara sög in alla intryck, fyllde lungorna med frisk luft och rensade huvudet på tankar...

Egentid


Jag har just tagit världens skönaste långpromenad. Jag älskar att bara gå och gå och gå... Rensa tankar och ta in nya intryck är det bästa jag vet. Och den egentiden man får är guld värd.

60s



Igår så var det 60-talsfest hos Amanda för att fira att hon fyllt 25. Det var en sjukt trevlig kväll och det var verkligen all in 60-tal. Me like. Vi drack cocktails och vin sent in i natten, skrattade och hade kul till 60-talshits. Precis som det ska vara.

Imorgon är det dags för ny arbetsvecka. Jag är ganska otaggad men det är bara att bita ihop och köra:)

Fasta gymdagar

Hur trött jag än var idag och trots att mina ögon bokstavligt talat gick i kors, så drog jag mig ändå till gymmet. Och hur jobbigt det än är och hur dålig motivationen än är så mår man alltid så sjukt bra efter. Det är värt "besväret". Nu har jag skrivit upp fasta gymdagar i min kalender som jag tänkte hålla mig till. Då blir det ju som ett måste och jag får sämre samvete om jag "inte pallar" en dag och hoppar över. Tre gånger i veckan är min riktlinje.

De andra dagarna räcker det med en rask promenad, om man nu känner att man vill röra på sig. Det är bra att kombinera träningen för att inte tröttna totalt.

Trött och sliten tjej säger godnatt❤️




Onsdag



Idag efter jobbet så drog jag och köpte nya gummistövlar till dagis. Fick bli ett par svarta glossy från Hunter. De är ju klassiska och snygga, och jag gillar att känna mig i alla fall lite snygg på jobbet samtidigt som man är praktiskt klädd.

Jag tog sedan Tbanan till Jernan och mötte upp Patch för en thaimiddag ute. Det var galet trevligt som alltid! Hon är en sådan fin vän som jag lärde känna här i Oslo. Nu på kvällen så har jagoch Sandra gått kvällspromenad. Så mycket man hinner med om dagarna när man jobbar 8-4! 

Tjocka muren

Det ska väldigt mycket till innan någon som du släpps innanför min mur igen. Jag skulle säga att det är nästintill omöjligt. Det tog mig lite längre tid den här gången att inse att du är precis som alla de andra. För utom att du lyckades riva min tjocka mur. Jag behöver inte er, jag behöver inte dig. Jag behöver något helt annat. Och det kan inte du ge mig. Och snyggt kunde du heller inte ens sköta det.
 
Min mur är under uppbyggnad igen. Den här gången med starkare och raskare byggarbetare.
 
Fuck off and fuck it.
 

Det normala

Åh vad jag har saknat att ha en normal vardag. Jag har saknat att ha veckorutiner och jag tycker om mitt jobb med barnen. Jag brinner för att stärka barn och ungdomars självförrtroende, och älskar att se de lysa upp och vara stolta över något som de har åstadkommit. 
Att sedan komma hem, äta och sedan dessutom gå till gymmet för att sedan inse att klockan bara är åtta när man  är färdig med allt det.... Det är ju helt fantastiskt. Även om det här bara är tillfälligt, så är det oerhört skönt att ha det så för ett tag. Jag tänker passa på att njuta under tiden. 
 
Nu ska jag lägga mig. Klockan står på 05.30 imorgon bitti.
 
Godnatt♥
 

Födelsedag


Haft födelsedagsmiddag för Maria med mina roomies ikväll. Mysfaktor:-)

Weekend


Igår efter jobbet så mötte jag och Sandra upp Amanda på stan. Vi drog till ett nytt ställe som jag aldrig har varit på och förfestade lite. Det vankades cava och trevligt sällskap av ägaren och hans polare. Vi gick sedan vidare till Revolver för att sedan avsluta det hela på Fisk og vilt. Oslos uteliv är sjukt bra får jag ändå säga. Jag hade en trevlig afton även denna lördag.

Nu ska jag och Sandra gå till thaien runt hörnet och hämta mat. Mumma! Ikväll är det jamkväll på Café Sør, ska nog gå dit och hänga med lite skönt folk.

Fuck it

Allvarligt talat. Fuck it. Så känner jag. Fuck allt som jag inte känner för. Fuck allt och alla som bara gör mitt liv besvärligt. Fuck allt komplicerat och fuck allt och alla som inte är värt besväret. I helvete heller att jag tänker släppa in det i mitt liv igen. Från och med nu, mina vänner, så tänker jag fortsätta att vara mig själv till hundra procent, skita i allt som är oviktigt för mig och leva mitt liv endast som jag vill leva det. För då mår jag som bäst. Och aldrig i livet att jag tänker springa efter någon annan igen. Det är inte värt det. Aldrig i livet att jag tänker leva efter andras förväntningar igen. Tänk outside the box folkens. Var inte så jävla mellanmjölk.

Jag borde nog passa på att bli gay när jag ändå är igång också. Just Fuck it.

Tiden

Är jag ensam om att tycka att tiden går otroligt fort nu för tiden? Det känns som att den går ovanligt fort. Det var ju nyss augusti. Och vi är inne i oktober. Det är ju förfasiken helt galet. Snart är det jul och så går vi mot ljusare tider igen...
Bara den här veckan har gått otroligt fort. Så känner jag verkligen varje vecka. Imorgon är det redan fredag med allt vad det innebär. Jag ska givetvis in och jobba på IKEA på lördag, men för mig så är det ändå lika med helg. Mig gör det absolut ingenting att tiden går fort. Jag har lärt mig att ta vara på tiden ordentligt så den får gärna gå. Det känns som att jag är inte i en så spännande fas i mitt liv att jag bara ser fram emot framtiden!:-)
 
Ha en fin kväll mina kära.

Sista dagen

Godkväll!
Jag har just gjort mitt sista pass på IKEA. Eller snarare mitt sista pass som fast anställd. Jag beslöt mig för att i sista stund behålla IKEA som ett extrajobb ändå. Kan alltid vara bra med extra cash och så är det sjukt bra att ha in en fot i systemet på IKEA. Faktiskt. Plus att då får jag också träffa mina underbara kollegor då och då! Imorgon bitti börjar jag mitt nya huvudjobb som dagisfröken. Trots sen sänggång idag så är jag ändå taggad. Ska bli skoj. Snart så kan jag även sätta igång med mina andra projekt som just nu ligger och vilar! Det har jag inte kunnat göra när jag har jobbat som jag gjort på sistone.
 
Ävslutningstårta för mig, Julia och Linda. Brudarna drar till USA i 3 månader! Fett nice för dem:) Hihi.

RSS 2.0