Jag har det bra

Hej bloggen!
Jag har det bra här i Trollis och njuter av ledighet. Jag motionerar varje dag för att balansera upp det extrema intag av kalorier som hittils har intagits. Så jag har halvt hållt vad jag lovade mig själv innan semestern. För övrigt så förbereder jag mig inför kursen den kommande veckan, och jag har just tackat ja till min första filmpremiär/visning! Wow, känns sjukt kul.
 
Idag så har jag shoppat (ovanligt? not) och det blev en ellegant klänning, som jag dessutom är dökär i, och smycken. Jag hade egentligen satt shoppingförbud på mig för ungefär hundraelfte gången, men det är inte lätt när det är svårt.
 
Jag och Nelson mös igår.
 

Axplock från sistone


Vacation

Omg!
Det känns som när man var liten och precis har fått sommarlov. Den där pirrande lyckliga känslan som alltid dök upp. Idag gjorde jag min sista dag på jobbet och nu har jag tagit semester! Det känns nästan overkligt att JAG har tre veckor sammanhängande semester. Tre veckor är inte mycket, men för mig så känns denna ledighet helt otrolig. Som jag sliter jämt. Nu är det slut på det för ett tag. Eller nog ska jag slita under semestern, men då med fokus på saker som jag älskar. 
 
Imorgon tar jag min resväska och hoppar på Swebus hem till familjen för en vecka, innan jag far till Vårdinge/Sthlm. Under veckan så ska jag försöka att fokusera på att komma igång med träningen och kosten igen. Jag är galet trött på jojo-bantningen (någon som har något bra tips för oss som jojo-bantar hela tiden, d.v.s går upp och ner i vikt hela tiden i stället för att hålla vikten?). Det ska bli fantastiskt att komma igång igen och minska i vikt (igen). Det är mycket mer rogivande för mina sinnen än att njuta av ohälsosam och farlig kost som gör mig fet, egentligen. 
 
Ikväll så är jag faktiskt bara hemma i min ensamhet och avslutar packningen. Köpte en sallad på hemvägen från jobbet och har, mitt i allt, hunnit kika vidare på min ny favoritserie Orange is the new black, som finns på Netflix. Gosh, ni måste verkligen se den! Hurbrasomhelstva! 
 
 

Jag kan

Jag kan, jag vill, jag ska.
 
 

Tårar

Jag saknar att ha någon som torkar bort mina tårar, smeker mig på kinden och talar om för mig att allt kommer att vara bra snart igen. Jag saknar att kunna skita i vardagen och fly undan, borra mig ner under någons axel och bara blunda bort verkligheten för en stund. 
Men det är ju inte så enkelt, när man endast gråter i sin ensamhet. Fyra väggar och jag. Den där jävla fasaden som ska visa upp en stark självständig kvinna som alltid är så jäkla positiv, altså. Men jag intalar mig att jag kliver upp som en ännu starkare person imorgon bitti. Eller, det vet jag att jag kommer att göra.
Hur rödgråten jag än sitter här, hur mycket mascara jag än har på mina kinder och avtorkat på mina händer. Jag vet att jag kommer att kunna dra nytta av den här erfarenheten framöver. Jag ska fortsätta att stega framåt, mot min framgång. Jag ska fortsätta att kämpa. Det här var kanske ett prov av livet. Jag vet att jag klarar alla prov. 
 
Men ibland, bara ibland, så önskar jag att någon fick se mig såhär. Ledsen. På riktigt.

Taggar semester


Mera Stockholm


Nice som fan

 
//Sabrine hög på livet.
 

Sthlmshäng

Godkväll!
Idag så mötte jag och Maria upp vår underbara vän Takela i Stockholm för shopping och pizzalunch i Gamla stan! Jag fick köpt ett par nya converse, feta solbrillor och så lite smått och gott. Nu ikväll så har vi hängt på söder och slurpat vin på en uteservering. Härligt som fan och vi njuter av livet!
Imorgon är det dags för kursstart och jag är sketaervös. Men blir kul!
 
Vi hörs!
 
Natti♥

Oslo - Sthlm

Jag har just packat klart mina små väskor för en stund sedan. Det är så typiskt mig att göra sånt mitt i natten. Jag ska strax lägga mig och sova i några ynka timmar innan det är dags att kliva upp halv sex igen. Men det gör inte mig något för jag gillar att ta det tidiga tåget till Stockholm. Då kan man slappna av på ett helt annat sätt, sova lite och så är man framme en bra tid på dagen.
För er som har missat, så åker jag till Stockholm den här helgen främst för en kurs som jag ska gå. Jag ska bli bättre på att agera, utgå från mig själv och dessutom med en kamera i fejset! Det är en intrudoktionsdag på söndag men jag åker redan imorgon för att hinna njuta av underbara Stockholm med Maria också♥
För övrigt så har jag hunnit me både att shoppa nya outfits, komma en timme för sent till jobbet (missförstånd) och jobbat med det goa gänget. Vi snackar dreamteam.
 
Sov gott folkens!

#ForeverAlone

Hejhopp folkens. Idag har jag powerwalkat och jobbat. Nu ska jag gå igenom lite saker/dokument på datorn, och sedan så ska jag dejta min kära kudde! Jag har kommit på att jag tamigfan inte behöver någon man. Jag trivs så jävla bra i mitt eget sällskap just nu! Det är en sådan befrielse att bara sluta bry sig om någon annan än mig själv. Gaah... Jag kan andas ut. #ForeverAlone

En sån dag

Såhär har min dag sett ut idag. Lite grå och väldigt stilla. Det enda jag har gjort idag är att träna och chilla på soffan (har även fått gjort klart en uppgift inför kursen till helgen). Hann sätta på ett par tvättmaskiner också. Nu så ska jag ta tag i en film som jag har tänkt se i flera dagar nu, men inte hunnit. Mysmys:) 
 
Godnatt.
 

Wild

Mitt hjärta darrar av en massa massa känslor. Det är som en explosion av rena känslor som bara vill ut ut ut. Det är som att jag är lite hög på livet, hög av förväntan, hög. Det är som att endorfinerna bara strömmar ut vid bara tanken. 
För det mesta så är det bara bra och positiv energi som mitt lilla hjärta vill utrstråla. Denna känsla. Helt fantastisk. Tänk om man kunde må såhär 24/7! Fast då skulle det väl mista sin mening...
 
...men jag känner på mig att mitt liv sparkar igång riktigt ordentligt snart. Bang.
 
Livet♥
 

Friluftsliv

Det härligaste med att ha varit på visit hemma i Trollhättan är nog att vi har varit ganska mycket i naturen och andats frisk luft på landet. Jag älskar verkligen landet på sommaren och vill helst ha det bästa från båda världar.
Igår så drog vi till Kopparklinten och njöt av utsikten över fallen, åkte på älgsafari på Hunneberg mitt i natten och njöt av tystnaden i Öresjö. Idag så packade vi väskan och drog på fiske i Öresjötrakterna utanför Trollhättan. Vi grillade och mös även om det blåste halv storm. Nu ikväll så ska jag på middag inne i stan med mina favorittjejer och inatt bär det till tillbaka till Oslo. Jag har också hunnit gå igenom min presentation inför kursen nästa vecka och fått lite feedback på den. Det är skönt att höra åsikter utifrån.


Spekulatiner om människor


En sak som slog mig här om dagen är att första intrycket hos människor inte alltid stämmer överens med hur man uppfattar en människa efter att ha pratat med han/hon några gånger och börjar lära känna personen. Det är faktiskt väldigt intressant. Jag och min närstående vän Emelie är ju tex. ett sådant exempel. Vi var varandras absoluta hatobjekt under skoltiden, fram till vi tvingades göra stalltjänst ihop och bo tillsammans. Jag tror att under den helgen så insåg vi att vi egentligen inte visste varför vi hatade varandra längre.
Idag är vi nära vänner och kan prata om allt med varandra, vi har gjort två galna resor ihop o.s.v... Det är faktiskt nästan lite komiskt. Jag har också flera gånger haft en uppfattning om en person och sedan, efter endast ett samtal med personen, ändrat uppfattning totalt. Det är ju vanligt att det är så. Och ändå är vi så duktiga på att ha fördomar om personer vi möter och dra en slutsats om denne. Jag tycker att man borde ge alla en chans innan man drar en faktiskt slutsats. Men självklart är det också mänskligt med fördomar. Det har ju också hänt att man haft en positiv uppfattning om någon och sedan ändrat till en negativ.

Vad tycker/tänker ni?

Jag tycker att det är så otroligt häftigt att få lära känna en människa som man hade en viss uppfattning om, och inse hur vacker människan är på insidan.


På g

Jag sitter hemma och har just packat om min lilla väska nu innan jag ska dra mig ner mot bussterminalen. Jag fick för mig att packa väskan kl 4 imorse när jag kom hem från krogen haha! Hur som helst så blev det en liten chill krogrunda igår kväll med Lina och tjejerna! Galet trevligt var det, med tacomiddag och en massa vin innan utgång:) 
 
Idag så har jag jobbat ett långt arbetspass på IKEA. Nu ska jag kila! Puss på er!
 
Såhär ser jag ut när jag är reseklar!
 
Och så ett par bilder från igår kväll:
 
 
 

Detta händer härnäst:

Fredag: Blev date med Patch +utekväll med goa vänner.
Lördag: Jobb +bussresa hem till mami natten till söndag.
Söndag: SWE
Måndag: SWE
Tisdag: SWE/resa tillbaka till Oslo +jobb. 
 
Så äre. 

Mina vänner...

...Är  verkligen bland det bästa jag har. Jag klarar mig verkligen inte utan mina knäppa galna vänner, som alltid finns där. Men dem kan jag vara 100% mig själv i alla lägen, och det är banimej så det ska vara. Jag lär mig något nytt av dem eller av relationerna till dem för varje dag.  Livet är vackert.
 

Love my T-shirt

Jag vet att deta är en väldigt dålig cambild men jag önskar verkligen att jag kunde bo i min Ramones-tisha! Så jäkla skön och så jäkla snygg. Älskar att ha den med bara ben och ett par schyssta converse. Perfekt jag-vet-inte-vad-jag-ska-ta-på-mig-outfit. Denna läckra köpte jag faktiskt på H&M. 

Karaktär

Jag är nervös för mitt eget liv, för min egen framtid. Mest för att jag är så förävntansfull och tycker att det är så spännande. Vart är jag om tre år? Vart är jag om fem år? Kommer jag att ha uppnått de delmål som jag har satt ut för mig själv? 
Jag har mitt förflutna att tacka för som har gjort mig till den självdrivna och målmedvetna person som jag är idag. Jag har t.o.m mina motgångar att tacka. Ur dem  så har jag bara kommit ut som en ännu starkare person, men ännu mer karaktär. Jag tror att vi som har slitit oss igenom livet, skaffar oss mer skinn på näsan vilket man behöver för att ta sig någon vart i dagens samhälle. Jag tror att vi skapar oss en starkare karisma och unik utstrålning. Vi lär oss att efter regn så kommer solsken, och att vi överlever varje motgång. Att antingen så måste man lägga sig och dö, eller så reser man sig och tar sig ur motgången som en ännu starkare människa.
 
Jag önskar inte att jag hade fått allt serverat på ett silverfat. Jag är i stället stolt över att jag har kämpat och byggt mitt eget liv från grund och botten. Det är jag som har byggt upp och gjort det. Jag vill inte hela tiden ta den enkla vägen. Jag lär mig så mycket mer om både mig själv och livet genom den hårda vägen. Motvinden gynnar mig mer än medvinden i längden. 
 
Jag och en mycket vis vän till mig har filosoferat om det här hela helgen. Jag ville bara få ut det, till alla er som sliter och kämpar och tror att det inte leder någonvart. Tro mig, det gör det. På ett eller annat sätt.
 
 
 
 

Glidit runt

God morgon folkens!
Jag har varit en torrjävel och låtit bloggen vara under några dagar. Min vän nina har ju hälsat på mig här i Oslo och då ville jag ju självklart spendera tid med henne och hitta på saker. Vi har mest glidit runt, shoppat, ätit ute, solat och hängt med skönt folk. Jag har varit halvt handikappad med min rygg men den är ändå mycket bättre! Jag har haft en toppenhelg! Jag vinkade just av Nina på centralstationen och sitter nu hemma och ska fixa med en presentation inför kursen i Stockholm, innan jag far på jobb runt ett...

Lite instabilder från de senaste:


Myskväll

Nu är äntligen min vän Nina på besök i Oslo i några dagar! Idag har vi ätit riktigt god middag och druckit riktigt gott vin på Louises bistro på Aker brygge. Vi drog sedan vidare till Lektern för en mojito innan vi tog min onda rygg och åkte hem. Perfekt för en sommarkväll! Aker brygge är så sjukt nice på sommaren.
Jag hoppas verkligen att min rygg är bättre imorgon.


Ryggskott

Hej folkens. Ville bara tala om för er att jag har åkt på någon form av ryggskott. Dags att byta jobb kanske? Eller pensioneras? Jag fick sticka in på nattapoteket och köpa mirakelgel som jag hoppas ska hjälpa. Mvh. Agda 85


Sluta bry dig

Ur min tidslinje på facebook:
 
"Att sluta bry mig om vad folk egentligen tycker och tänker är nog det smartaste draget jag någonsin genomfört i mitt liv. Nu går jag min egen väg, och låter andra tycka och tänka. Huvudsaken är ju ändå vad JAG tycker och tänker i MITT liv. Vilken sinnessjuk befrielse. Det borde alla människor testa."
 
Det stämmer så jävla bra. Vi människor ägnar alldeles för mycket tid åt att tänka och tro vad andra tycker, tänker och tror hela tiden. Varför? För att vi är osäkra och vill passa in. Vi vill nå en statusnivå i samhället. Men vi måste bli bättre på att sluta göra det, sluta sträva efter något för att passa in, för andras skull. Vi lever faktiskt vårt eget liv och inte någon annans. Du är chef över ditt liv. Vill du gör något, gör det. Var inte rädd för vad andra ska tycka. För vet du? Det spelar faktiskt ingen roll vad en annan tycker, så länge du trivs med det du gör så är det ändå skitsamma. 
Var inte rädd för att vara dig själv, för så länge du trivs med att vara den du är så spelar det ingen roll vad andra tycker. 
 
Gå din egen väg, och följ ditt hjärta. Oavsett vad andra säger. Vad andra säger om vad du ska göra betyder NOLL. Det är din magkänsla som BETYDER. Jag lovar att du blir lyckligare.
 

Viker mig

Nu när jag har införskaffat mig en iPhone 5 så har jag vikt mig mot strömmen och blivit lika vek som alla andra! Jag har skaffat mig ett instagramkonto. sabrinebc heter jag där. Kan ju även passa på att marknadsföra mig själv lite till när jag ändå är igång genom att säga åt er att även följa mig på twitter som jag har haft lite längre... Där heter jag bcsabrine
 
Jag måste också passa på att säga att min nya iPhone 5 är min nya bästa vän! Min kärlek. Jag behöver ingen man längre. Jag klarar mig alldeles utmärkt med min love. Jag ka t.o.m förbättra denna värdelösa blogg med den. Snart hörrni, snart.
 
 
 
 

Siktar

Jag vågar sikta högt. Jag längtar till drömmen som har blivit ett mål, blir till min verklighet. För en dag är den det. Det lovar jag både mig själv, er och universum. Här och nu.
 

Ledig måndag

Idag har jag varit ledig från jobbet, vilket är helt fantastiskt såklart. Det har varit varmt och ganska soligt idag. Jag startade dagen med att dra till Maria. Vi bokade hotell och tåg till Stokholm. Det kommer att bli några vändor dit nu i sommar och jag är såå taggad! Främst för kursen i filmskådespeleri via Cinemantrix. Det ska bli galet kul!
Vi tog även en lunch ute och kikade på vintagekläder på Løkka♥ 
 
Nu på kvällen så mötte jag upp Patch på stan, så tog vi en glass på Ben&Jerry's. Vi satt ute i solen i flera timmar och tjatade.
 
Jag har förresten en ny favoritsmak eftersom att jag inte tål choklad längre (vilket öde va?). GALET GOD!!
 
 
 

Lätt som en fjäder, fri som en fågel

 

RSS 2.0