Bubblor

Jag känner mig bubblande sprudlande samtidigt som jag har sömnbrist och svarta ringar under ögonen. Jag känner mig berusad 24/7 samtidigt som jag känner en gnytta rastlöshet. Jag vet inte hur detta ska sluta men just nu så tänker jag tillåta mig själv att glida lite på molnen. Jag ska fånga varje moment och jag ska njuta. Jag ska skita i allt dåligt och ta hand om det som är bra. Jag har självkänsla nog, och bara det är en seger för mig.

Ibland så

Ibland så blir jag förvånad över medvinden som plötsligt visar sig.


Ständigt förkyld


Godkväll kära vänner! Jag har åkt på en dunderförkylning igen och förstår inte vad problemet är. Har jag så dåligt immunförsvar? Jag blev ju just frisk från en tre månaders förkylning.
Hursomhelst så har jag haft ännu en fin helg med träning, shopping och krogen. Imorgon är det måndag igen och dags för alla tråkiga rutiner. Men så är livet:)

Just do it.

Jag är så galet taggad. Och nu är det allvar. För jag har nämligen antagit en utmaning. Jag ska ägna detta året till att slipa min kropp ruskigt snygg inför nästa år (jag är en god bit påväg men nu har jag verkligen fått nytändning!). Jag har äntligen kommit över sötsugtröskeln och är inte längre sugen på sötsaker -alls. Det känns helt underbart och jag trodde aldrig att det skulle ske. Jag bet bara ihop. Det finns inget som heter motivation i min värld längre. Det är bara att göra. Finns det inget sug att dra till gymmet fastän det är gymdag? Inga undanflykter, det är bara att dra på dig hörlurarna och pumpa till du är färdig. Är du sugen på pizza en fredagkväll? Det är bara att välja vad du vill med dig själv. Allt handlar om val man gör. Väljer du att trycka i dig en chipspåse så kom ihåg att det var ditt egna val när du sedan sitter där och klagar över dina skavanker.
 
Detta viktigare än något annat för mig. Jag ser numera mig själv som ett varumärke. Och man måste ju själv vara nöjd med varan man säljer. I mitt fall så är varan mig sälv. Jag vill känna att jag stolt kan visa upp både mig själv och min kropp. Jag SKA. Och jag KAN. Jag är PÅVÄG.
 
 

Älskade helg

Den här helgen har varit den bästa på länge! Tjejerna fick mig verkligen att gapskratta så att jag kiknade. Det var riktigt längesedan jag skrattade så. De är bäst i världen! Igår så var vi och åt på Habibi, jättebra palestinsk restaurang! Vi åt Mezah som består av 6 st smårätter. Galet bra och spännande mat! Jag vet vart jag ska ta alla som besöker mig i Oslo hädan efter. Efter så gick vi på Café Sarah för lite öl. 

Idag så vaknade vi aptrötta men fick ändå rycket att dra till korketrekkern och hyra varsin kälke. Backen är så lång att man måste ta tbanan i 13 min upp igen efter backens slut. Oslo är så himla vackert med fjällen som omsluter staden. Inte i varje storstad man har möjlighet att ta tunnelbanan rätt upp på fjället med skidorna på ryggen liksom... Hur som helst så lunchade vi med älgkarbonader mellan åken uppe i Frognerseteren. Kan starkt rekommendera detta en söndag för de som vill ha ett litet kul äventyr en fin söndag;)



På Habibi så bjöds det även på arabisk magdans!

Jag överlevde backen idag! Måste erkänna att jag vart lite rädd innan.

Gall-lördag




Idag så har jag följt med Sandra till räntgenkliniken för ett ultraljud. Hon hade tydligen gallsten så att det skriker om det. Nåja, hjärtat slår i alla fall som hon skälv säger. Stackars min fru! Hur som helst så koste vi oss massor efteråt med att shoppa och äta brunch. Kliniken låg inne i Bryn shoppingcenter så det passade ju fint. 

Under eftermiddagen har jag varit ute på en walk med Natalie och nu har jag just duschat. Ikväll blir det middag ute med hela tjejfamiljen och Amanda! Det blir medelhavsmat.

Aking




Kvälls-madrass-surfing igår var fett kul! Nice med snö ändå hihi=)

Men hej ja

Just det ja, jag har ju en blogg också. Jaja. Så kan det gå ibland. Alla glömmer vi. Livet går vidare. 

Alive

I'm alive:)


2013-2014

Först och främst så vill jag säga GOTT NYTT ÅR till er som läser! Jag hoppas att ni hade en minst lika bra kväll som jag hade. Jag firade in det nya året här i Oslo tillsammans med Maria och en massa främlingar haha! Det kan vara den mest wierda kvällen jag har haft. 
 
 
2012 så hade jag några mål som jag ville uppnå under 2013. Såhär gick det:
 
"Under 2013 så ska jag...
 
...Börja gymma och träna pass regelbundet.
- I did. Började träna på Fresh fitness.
 
...Dricka mindre alkohol.
- Jag dricker helt klart mindre än jag gjorde förr.
 
...Lägga om min kost och börja äta ordentligt och sunt.
- Periodvis. Så har väl delvis nått detta målet. Men bättre ska det bli!
 
...Bli bättre på att spara pengar varje månad och hålla min ekonomi bättre, altså prioritera bättre och planlägga (jag är nu en riktig slösare och spontanspenderare).
- Jag prioriterar bättre. Men jag måste fortfarande bli bättre på sparandet. 
 
...Göra saker som får mig att må bra och skita i vad andra tycker.
- OYES!!! Och tack vare att jag började gå min egen väg så har jag uppnått många andra mål "
 
 
 
 Under 2013 så har jag...
 
...medverkat i Sveriges kanske mest misslyckade men ack så klockrena Harlem shake.
...rest ca 23020 gånger fram och tillbaka till Stockholm.
...flyttat till ny lägenhet.
...blivit med iPhone.
...bytt jobb.
...bytt blogg.
...spårat ur i Skåne.
...fått ett champagnesprut rätt i ögat.
...gått filmskådespelerikurs.
...filmat.
...minglat med en av mina favoritskådespelerskor.
...kraschat med Fares Fares på gatan.
...vaknat upp i en våning i Gamla stan en timme innan jag skulle checka ut på ett hotel på Reimersholme.
...blivit utbränd.
...börjat skriva en bok.
...börjat måla.
...börjat laga mat
...varit förälskad.
...fått vänner för livet.
 
 
Under 2014 så ska jag...
 
...antagligen spåra ur.
...åka till Moskva.
...förbättra min engelska.
...lära mig rikssvenska.
...fortsätta att träna.
...bli mer aktiv med skådespelandet.
...måla fler tavlor.
...skriva färdigt boken "Irina".
...åka till Stockholm 33090239 gånger.
...kanske flytta till Stockholm.
...öka mitt sparande. 
...kanske hitta en häst till mig. 
...hålla bättre kontakt med släkt. 
...jobba på att må bra i själen.
...inte stressa lika mycket. 
...gå på massa castings. 
...kolla upp ev. utbildningar. 
 
Vi ser om ett år hur allt gick :) 

RSS 2.0