Bröllop: att färdigställa gästlistan

 
 
Det är inte enkelt när det kommer till hur många och vilka gäster man vill ha på sitt bröllop. Hur ska man prioritera, och vart ska gränserna gå?
 
Det första att tänka på är hur vill VI ha det och vad för bröllop har VI tänkt att ha? Stort, litet, ensamma med prästen eller kanske bara de närmsta familjemedlemmarna? Oavsett hur ni vill ha det så är det endast upp till er att bestämma! Man kan ta åt sig tips och förslag av anhöriga, men i slutändan så är det viktigast att det blir som ni vill ha det då det är er dag.
 
Men vart ska gränsen gå då?
Ja det kan man fråga sig. Även det är upp till var och en. Jag och Rickard ville till en början ha ett stort och kärleksfullt bröllop med hela familjen och alla våra vänner närvarande! Men vi insåg snart att det för oss skulle bli en omöjlighet då det inte fanns en chans att alla skulle få plats, och inte heller stämde det in med vår budget.
        Vi började att skriva ner precis alla vi ville bjuda. Men efter många om och men så insåg vi som sagt att vi var tvungna att sålla ner gästlistan. Sagt och gjort. Vi har helt enkelt ingen möjlighet att ha många hundra personer närvarande på vår dag, så vi bestämde oss för att ''bara'' bjuda familj, närmsta släkten och de absolut närmsta vännerna. Så nu är vi nere på nittiosex personer och det känns bra att endast spendera vår kärleksdag med de allra närmsta.
 
För det är ju faktiskt så att bara för att man bjuder den ena så kan man inte bjuda den andra bara för att. Och det är bara upp till en själv att bestämma hur man vill prioritera. Vi har prioriterat de vänner som står oss närmast hjärtat och inte de vi umgås mest med bara för att vi umgås mer. För mig så handlar det om bandet mellan två personer, och hur bra man faktiskt känner varandra.
 
Tänk på att inte offentliggöra bröllopet för era vänner och släkt först gästlistan är helt färdig! Det kan lätt bli fel och dumt då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0